ÇAYED'den kilometreleri aşan yardım

Güncelleme Tarihi:

ÇAYEDden kilometreleri aşan yardım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2016 12:39

ÇAYED'den kilometreleri aşan yardım

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Yardımlaşma ve Ekonomik Dayanışma Derneği (ÇAYED) Yarım Elma, Çankaya'da ikamet eden vatandaşların yanı sıra uzak diyarlara da dost elini uzatıyor. Şanlıurfa Viranşehir Karatepe Köyü İlkokulu'nun kitap, kırtasiye ve oyuncak isteğini karşılıksız bırakmayan ÇAYED Yarım Elma, kilometrelerce ötedeki çocukların da yüzünü güldürdü.
İhtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, giysi, eşya gibi ayni yardımlarda bulunan ÇAYED Yarım Elma, çocukların kitap ve oyuncak isteğine de sessiz kalmadı. Şanlıurfa Viranşehir Karatepe Köyü İlkokulu çocuklarına, Çankaya Belediyesi'nin Çankaya Çocuk Kitapları serisi ile kırtasiye malzemeleri ulaştıran Yarım Elma, bağışçıların desteği ile temin ettikleri oyuncakları da ulaştırdı. Çocukların güldüğü bir dünyayı ve çocukların bilimsel, çağdaş eğitimle gelişmelerini önemsediklerini belirten ÇAYED Yarım Elma yetkilileri, uzanan her eli tutmak için çalıştıklarını söylediler. Şanlıurfa Viranşehir Karatepe Köyü İlkokulu öğrencileri ise Çankaya Belediyesi aracılığıyla kendilerine ulaşan kitap, kırtasiye ve oyuncak için teşekkür ettiler.
YARDIM İÇİN ÇAYED'İ UNUTMAYIN
Bağışçılar aracılığı ile de her yıl yaklaşık 20 bin ihtiyaç sahibine gıda, giysi ve eşya yardımında bulunan ÇAYED Yarım Elma'nın bir de çağrısı var. Hem ihtiyaç sahiplerine hem de bağışçılara seslenen ÇAYED Yarım Elma yetkilileri, alan el ve veren el arasında köprü olduklarını belirterek, vatandaşların 474 00 10 numaralı telefonla kendilerine ulaşmaları halinde, yardım almak isteyenlere yardım götürebileceklerini bağış yapmak isteyenlerin de bağışlarını alabileceklerini söylediler. Ev eşyası desteğinde kadınlara ve üniversite öğrencilere önemli ölçüde katkı sunan ÇAYED Yarım Elma, evde eşya fazlası bulunanların da kendilerine ulaşmalarını belirttiler.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!