ÇAYED yardım eli uzatıyor

Güncelleme Tarihi:

ÇAYED yardım eli uzatıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2016 12:19

ÇAYED yardım eli uzatıyor

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Yardımlaşma ve Ekonomik Dayanışma Derneği (ÇAYED) Yarım Elma, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatmayı sürdürüyor. Kayıtlı 7 bin 500 üyesi bulunan ve yılda yaklaşık 12 bin vatandaşın ihtiyacına karşılık veren ÇAYED Yarım Elma, bu yıl itibariyle şu ana kadar 6 bin 678 vatandaşın yardımına koştu.
Çankaya Yardımlaşma ve Ekonomik Dayanışma Derneği (ÇAYED) Yarım Elma, her yıl binlerce vatandaşa dost elini uzatıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, giysi ve eşya yardımı yapan ÇAYED Yarım Elma, üniversite öğrencilerinin de eşya talebine koşuyor. Yılda 12 bin vatandaşın talebine cevap veren ÇAYED Yarım Elma, 2016 yılının ilk dört ayında 3 bin 915 vatandaşa giysi, bin 215 vatandaşa gıda, bin 125 vatandaşa gıda çeki, 30 vatandaşa da ihtiyaçlarını giderebileceği hediye çeki, 393 vatandaşa ev eşyası yardımında bulundu.
1236 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNE EV EŞYASI
Ankara'da öğrenim gören üniversite öğrencilerine de önemli derecede ev eşyası desteğinde bulunan ÇAYED Yarım Elma, 2015-2016 eğitim öğretim döneminin başlamasından itibaren bin 236 üniversite öğrencisinin ev eşyası talebini karşıladı. Bağışçılarla ihtiyacı olanlar arasında köprü oluşturan ÇAYED Yarım Elma'nın destekleri sadece Çankaya ile sınırlı değil. Çevre ilçelerden başvuran ve çok zor durumda olan ailelere de yardım elini uzatan Dernek, evini su basarak eşyalarını kaybeden ya da evinde yangın çıkarak birçok eşyasını kaybeden vatandaşlara da acil bir durum olduğu için can simidi oluyor. Dernek, Türkiye'nin farklı illerindeki okullardan gelen kitap, kırtasiye ve oyuncak isteğini de geri çevirmiyor. ÇAYED Yarım Elma Çankaya Belediyesi Çankaya Çocuk Kitapları Serilerini yurdun dört bir yanından gelen taleplere karşılayarak çocuklara gönderiyor.
SİZ DE DESTEK OLABİLİRSİNİZ
Bağışçılar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine gıda, giysi ve eşya yardımında bulunan ÇAYED Yarım Elma vatandaşları ihtiyaç sahiplerine destek vermeye davet ediyor. Hem ihtiyaç sahiplerine hem de bağışçılara seslenen ÇAYED Yarım Elma yetkilileri, vatandaşların 474 00 10 numaralı telefonla kendilerine ulaşmaları halinde, yardım almak isteyenlere yardım götürebileceklerini bağış yapmak isteyenlerin de bağışlarını alabileceklerini belirtiyorlar. ÇAYED Yarım Elma, evde eşya fazlası bulunanların kendilerine ulaşmalarını belirterek, “Siz arayın biz gelir alırız. İyilik paylaşarak çoğalırö diye de çağrıda bulunuyorlar.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!