Çarşamba konserlerini yarın sakın kaçırmayın

Güncelleme Tarihi:

Çarşamba konserlerini yarın sakın kaçırmayın
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2007 00:00

Çağdaş Sanatlar Merkezi, uzun zamandır "Çarşamba Konserleri" adı altında Ankaralılara müzik ziyafeti veriyor. Pek çok Ankaralı sanatçı ve grubun sahneye çıktığı konserlerde, zaman zaman dünyaca ünlü müzisyenler de yer alıyor.

İndirimli konser biletlerinin 3 YTL’ye satıldığı Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde tam bilet fiyatları da 6 YTL. CSM’de, bu ay içinde pek çok başarılı sanatçı yer alacak. Nisan ayının son konseri ni ise 25 Nisan’da iki genç yetenek verecek. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Lisans 3. Sınıf öğrencisi Başar Can Kıvrak ile yine aynı fakültede 2. sınıf öğrencisi olan Deniz Toygür’ün sahne alacağı keman-piyano resitalinde, Beethoven ve Ravel gibi önemli bestecilerin eserlerine yer verilecek.

Mozart’tan  Debussy’ye

11 Nisan Çarşamba Günü saat 20 .00’de, Simge Büyükedes ve Aslı Karayavuz unutulmaz bir şan resitali verecekler. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Devlet Konservatuarı Opera Bölümü ’nden mezun Simge Büyükedes ve Asude Karayavuz’ a konserde, yine Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Piyano Bölümü ’nden mezun olan Evren Büyükburç, piyanosu ile eşlik edecek. Konserde, "Sihirli Flüt" ve "Carmen" gibi önemli operalardan aryalar seslendirilecek.

İŞte program

Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde bu ay takip edebileceğiniz diğer konserler

Æ 12 Nisan, 20:00: Dünyadan Elektro Akustik Müzik ve Video ( Elektro- Akustik)

Æ 21 Nisan, 20:00: Tuna Ötenel Dörtlüsü (Caz)

Æ 22 Nisan, 15:00: 23 Nisan Çocuk Konseri
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!