Çaresiz babaya yardım eli

Güncelleme Tarihi:

Çaresiz babaya yardım eli
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2016 01:00

Akciğer hastası kızlarının bağlı olduğu solunum cihazlarının biriken elektrik faturasını ödeyemeyince elektriksiz kalan Emir Ailesi için Valilik ve Keçiören Belediyesi harekete geçti. Ankara Hürriyet’in Emir Ailesi’nin sıkıntılarını gündeme getirmesinin ardından aileye yardım sözü verildi.

Haberin Devamı

Hürriyet Ankara’nın “Çaresiz Baba Yardım Bekliyor” başlığıyla Emir Ailesi’nin sıkıntılarını gündeme getirmesinin ardından Valilik ve Keçiören Belediyesi harekete geçti. Akciğer hastası kızı Emine Emir’in bağlı olduğu cihazlar nedeniyle biriken 20 bin TL’lik elektrik borcunu ödeyemeyen çaresiz baba Erol Emir, “Çocuğum elektriğe bağlı yaşıyor ve buna rağmen evde yokken elektriği kestiler” diyerek yetkililerden yardım istemişti.
Hürriyet Ankara aracılığıyla aileye ulaşan Ankara Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri, aileye yardım için gerekli işlemleri başlattı. Konunun takipçisi olacaklarını belirten vakıf yetkilileri, Emir Ailesi’nin ikamet ettiği Pursaklar’daki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın harekete geçtiğini, ailenin ihtiyaçlarının karşılanacağını açıkladı. 

Haberin Devamı

AK: ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Baba Erol Emir’in Keçiören Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne taşeron hizmeti veren şirkette çalıştığını öğrenen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da ilgili müdüre talimat verdi. Başkan Ak’ın talimatıyla aileyi ziyaret eden belediye yetkilileri gerekli incelemeleri yaparak yardım için harekete geçti. Konunun yakından takipçisi olduklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak “Üzerimize düşen ne ise yapacağız” dedi. Ak, elektrik borcuyla ilgili de EnerjiSA ile bir görüşme yapacaklarını söyledi. Baba Erol Emir de, “Başkanımız Mustafa bey yardım elini uzattı. Ekipler gelip, bizimle görüştü. Her türlü desteği vereceklerini belirttiler. Allah razı olsun, kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!