Çanta imalathanesi bomba gibi patladı

Güncelleme Tarihi:

Çanta imalathanesi bomba gibi patladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2007 00:00

Öğleden sonra bir çanta imalathanesinin bodrum katında patlayan tüp, çevrede büyük panik yarattı. Patlamada 1’i ağır, üç kişi yaralandı. Ağır yaralanan Uğur Kaşıkçı isimli kadının boğazını cam kırıklarının kestiği ve durumunun ağır olduğu bildirildi.

BAHÇELİEVLER’deki bir çanta imalathanesinin bodrum katında meydana gelen patlamada 1’i kadın 3 kişi yaralandı.

Saat 13.30 sıralarında patlama meydana gelen patlamanın etkisiyle işyeri ile çevresindeki dükkanlar ile yolda park halindeki araçların camları kırıldı. Patlamada, işyeri sahibi Eyüp Toprak ile çalışanlardan Murat Duy ile olay sırasında yoldan geçen Uğur Kaşıkçı adındaki kadın yaralandı. Başkent Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan, boğazına kırılan camların isabet eden Uğur Kaşıkçı’nın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Çevrede büyük bir paniğe neden olayın tüp patlamasından kaynaklandığı belirtildi. Polis ekipleri olayın meydana geldiği 3’üncü caddeyi giriş ve çıkış noktasına kontrol şeriti çekerek kapattı. Görgü tanıkları, "Büyük bir görültü duyduk. Bomba patladığını zanedip hepimiz kendimizi dışarıya attık. Olayın ilk anı kaldırıp adeta savaş alanını andırıyordu. Yerde yaralılar vardı. Herkes etrafa koşuşturuyordu" dediler.

KORDON ALTINA ALINDI

Patlama nedeniyle işyerinin bulunduğu bina ve çevresi polis tarafından kordon altına alınarak araç ve yaya trafiğine kapatıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!