Çankaya'dan festivale destek

Güncelleme Tarihi:

Çankayadan festivale destek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2012 13:56

ATO Heyeti, Ankara Alışveriş Festivali’nin tanıtımı için Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nı ziyaret etti.

Haberin Devamı

ANKARA Ticaret Odası (ATO) heyeti, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğan Acar ile birlikte 8 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan Ankara Alışveriş Festivali’nin tanıtımı için Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nı ziyaret etti.

ATO Alışveriş Festivali Komite Başkanı Mehmet Akbacakoğlu, Ankara’da ilk kez yapılacak olan festiva hakkında Odabaşı’na bilgi verdi.

Heyet üyeleri, Gölbaşı’nın Ankara’nın önemli ilçelerinden birisi olduğunu ifade ederek “Buradaki doğal zenginlik hiçbir ilçemizde bulunmaz. Ankara’nın tanıtımında ve bu festivalde Gölbaşı çok önemli bir rol oynamaktadır. Bu festivalde Gölbaşı’nı tanıtmak anlamıyla Belediyemizin çok büyük desteklerinin olacağına inanıyoruz. Bu festival sayesinde Ankara’mızı ve ilçelerimizi en iyi bir şekilde tanıtma imkanı bulmuş olacağız” bilgisini verdi. Odabaşı da, “Bu festival sayesinde hem Ankara’mız hem de Gölbaşı’mız dünyaya tanıtılmış olacak. Bu festivalimizde Gölbaşımıza ait yöresel ürünler ve doğal güzelliikleri tanıtma imkanı bulmuş olacağız. Ankara’nın bu festivalle dünyanın sayılı turizm kentleri arasında yerini alacağına inanıyorum” dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!