CANIAS ERP Avrupalı müşterileri ile buluştu

Güncelleme Tarihi:

CANIAS ERP Avrupalı müşterileri ile buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2007 00:00

Türk mühendisleri tarafından geliştirilen kurumsal kaynak planlama yazılımı CANIAS ERP’nin üreticisi IAS, geçtiğimiz günlerde Avrupalı müşterileri ile buluşarak başarılı bir müşteri günü gerçekleştirdi.

IAS Almanya’nın "6. Müşteri Günü", geçtiğimiz günlerde Almanya’nın Karlsruhe şehrinde, Radisson SAS tesislerinde gerçekleştirildi. IAS Almanya’nın artık gelenekselleşen Müşteri Günleri’nin bu yılki etkinliğinde CANIAS ERP’nin getirdiği yenilikler yine odak noktası oldu. Katılımın geçen yıla oranla yüzde 20 artış gösterdiği 6. Müşteri Günü’nde yeni trendlerin habercisi olan sunumlar yapıldı.

Sloganı "Verimliliğinizi Arttıracağız" olan Müşteri Günü’nde CANIAS ERP kullanan müşterilere yenilikçi ve güvenilir çözümler sunuldu. Etkinlik kapsamında, müşterilerde kurulu olan sistemlere doğrudan İnternet üzerinden ve canlı olarak bağlanılarak gerçekleştirilen sunumlarda, hem kullanışlı hem de yenilikler getiren çözümler katılımcılara gösterildi. Sunulan çözümler, web üzerinden yüksek entegrasyon sağlayan ERP uygulamaları, ürün konfigürasyonu, proje yönetimi, yüksek otomasyon sağlayan iş akışı yönetimi, ve elektronik iş süreçlerini içeren ASP (Uygulama Hizmet Sağlayıcısı) çözümleri konularını kapsadı.

Programda ayrıca IAS Almanya’nın iş ortaklarının sunumları gerçekleştirildi. İsviçre kökenli ISCL şirketi RFID konusunda, IBM şirketi SOA (Hizmet Odaklı Mimari) konusunda ve Akudat şirketi de veri ve donanım güvenliği konusunda sunumlar yaptı. Program aralarında verilen molalar sırasında ip atlama yarışmaları yapıldı. Katılımcılar kişisel hünerlerini sergileyip, finalde IAS Almanya’nın en iyi ip atlayıcısı ile karşılaşmak için birbirleriyle yarıştılar.

Etkinlik, IAS Almanya’nın 150 eş zamanlı kullanıcıya sahip büyük boyutlu yeni bir müşteri adayı ile imzaladığı anlaşma ile sona erdi. Bu anlaşma ile IAS Almanya, sene başından beri büyük boyutlu dördüncü müşterisini edinmiş oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!