Çakallarla Dans gala için geldi

Güncelleme Tarihi:

Çakallarla Dans gala için geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2010 00:00

Yönetmenliği Murat Şeker’in üstlendiği, başrollerinde Şevket Çoruh, Bülent Serttaş, Tuba Ünsal, Sümer Tilmaç gibi isimlerin yer aldığı komedi filmi Çakallarla Dans’ın Ankara galası yapıldı. Kentpark Prestige sinemalarında yapılan galaya film ekibinin tamamına yakını katıldı.

KENTPARK Prestige sinemalarında yapılan galaya filmin yönetmeni Murat Şeker, oyunculardan Şevket Çoruh, Bülent Serttaş, Didem Balçım, Cengiz Küçükayvaz, Hakan Bilgin katıldı. Aynı zamanda filmin senaristliğini de üstlenen Murat Şeker, daha önceki filmlerinde de komedinin çeşitli türlerine ağırlık verdiğini belirterek, Çakallarla Dans’ı ise “Harbi komedi” olarak tanımladı.

Filmin başrol oyuncularından Şevket Çoruh, çok geniş bir oyuncu kadrosuyla çalıştıklarını vurgulayarak, filmde dört kafadarın başlarından geçenleri komik bir üslupla seyirciye aktarmak istediklerini anlattı. Oyunculardan Bülent Serttaş ise bu filmde oynamayı komedi türünde olması nedeniyle kabul ettiğini ve çekim sürecinde çok eğlendiğini ifade etti.

Dizi oyuncuları

Galaya Star TV ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi “Behzat Ç. Oyuncularından Seda Bakan ve İnanç Konukçu ile Fox TV’de yayınlanan “Deniz Yıldızı” ve “Unutma Beni” dizilerinin oyuncuları da katıldı.

Filmin konusu

“BÜYÜK bir şirketin muhasebecisi olan Servet, gözünü para hırsı bürümüş karısının dolduruşuna gelerek, şirketin internet hesapları üzerinden hatırı sayılır miktarda bir parayı patronundan çalma planı yapar. Bu planın bir parçası da en yakın arkadaşı olan Gökhan’dır. Parayı onun hesabına aktarıp, herhangi bir olumsuz durumda suçu onun üzerine yıkacaktır. Diğer iki arkadaşı da bu hain planın figüranı olacaklardır. Ama unuttuğu iki şey vardır; birincisi, kendisi gibi kurnaz ama saf olan arkadaşları, ikincisi ise, filmin kendi diliyle, “Çakallık yapmaya çalışırken, zaten çakalların alengirli oyunlarının tam ortasında olmaları”.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!