Çağdaş eğitime yardım konseri

Güncelleme Tarihi:

Çağdaş eğitime yardım konseri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2013 00:00

Anadolu Çağdaş Eğitim Vakfı (ANAÇEV) ve İnönü Vakfı, burslu öğrenciler yararına “Bahar Konseri ve Çay Daveti” düzenledi. Pembe Köşk’ün bahçesinde düzenlenen yardım etkinliğine İnönü Vakfı Başkanı Özden Toker ve ANAÇEV Başkanı Ayla Hatırlı ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Davete, çok sayıda seçkin ismin de aralarında bulunduğu yardımseverler katıldı. Davetten elde edilen gelir ANAÇEV’in burslu öğrenciler için kullanılacak. İnönü Vakfı Başkanı Özden Toker, “Sizlerle burada bulunmak çok önemli. Bu evde doğdum, büyüdüm ve halen de bu evde yaşıyorum. Kendimi çok şanslı sayıyorum. Çünkü cumhuriyetin ilk kuşak çocuğuyum. Şimdi çok daha yeni kuşaklar geliyor. Hiçbir başarı kolay değil. Gençler inanacak, mücadele edecek, hiçbir şey kolay olmayacak. O zaman elde ettiğiniz şeyin kıymetini biliyorsunuz” dedi.

ANAÇEV Başkanı Ayla Hatırlı, vakfın şimdiye kadar binlerce öğrenciye burs sağladığını, gecekondu bölgelerinde yaşayan kadınlara okuma yazma öğrettiğini belirterek, “Bu yıl çok sayıda öğrenciye burs veriyoruz. Vakfımız kurulduğu tarihten itibaren emin adımlarla büyümeye devam ediyor” diye konuştu. Konuşmaların ardından Ankara Devlet Opera ve Sanatçıları Tenor Murat Karahan ile Soprano Damla Kışlalı mini bir dinleti sundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!