Büyükelçilikte Rus Güz Balosu

Güncelleme Tarihi:

Büyükelçilikte Rus Güz Balosu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2007 00:00

Rusya Büyükelçiliği’nde düzenlenen geleneksel güz balosunda, Ankara’da yaşayan Rus vatandaşları doyasıya eğlendi.

RUS Kültür Derneği’nin düzenlediği geleneksel güz balosu, Rusya Federasyonu Büyükelçiliği rezidansında yapıldı. Ankara’da yaşayan çok sayıda Rus vatandaşının katıldığı gecede davetliler doyasıya eğlendi. Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Vladimir İvanovski ve Rus Kültür Derneği Başkanı Larissa Lutkova Türkan’ın ev sahipliği yaptığı gece, tenor Erdal Şen’in Türkçe, Rusça ve İtalyanca aryalarıyla başladı. Geleneksel Türk mutfağından örneklerin de sunulduğu yemeğin ardından, gece mini tango gösterisiyle devam etti. Rusların, mutabakat ve uzlaşma gününün kutlandığı geleneksel Rus balosunda davetliler, bol bol dans ederek doyasıya eğlendiler.

34. yılı kutladIlar

Geceye katılanlar arasında eski bakanlardan Bülent Akarcalı da vardı. Politikayla uğraştığı yıllarda Türk-Rus ilişkilerinin gelişimi için büyük gayret harcayan Bülent Akarcalı, geceye eşi Monique Akarcalı ile birlikte katıldı. 34. evlilik yıldönümlerini kutlayan Akarcalı çifti, gece boyunca dans etti.

Kızılordu Korosu Ankara’ya gelecek

Ankara’da yaşayan Rus vatandaşları arasındaki dayanışmayı pekiştirmeyi amaçlayan Rus Kültür Derneği, önümüzdeki günlerde Kızılordu Korosu’nu Ankara’ya getirmeyi planlıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!