Büyükanne sandığından özel güzellik tarifleri

Güncelleme Tarihi:

Büyükanne sandığından özel güzellik tarifleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2009 00:00

Armada ve Minesera mağazaları ile Ankara’da iki, Eskişehir Espark’ta bir mağazası bulunan Freshline’ın Türkiye Distribütörü Gülşah Ertuğrul, “Freshline ürünlerine dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük ilgi var” dedi.

Özellikle bayan girişimcilerin bayilik için yoğun talepte bulunduğunu, en kısa zamanda bu ürünleri önce İstanbul’da, ardından talep gelen diğer şehirlerde hizmete sunacaklarını dile getiren Ertuğrul, ürünlerin tamamen el yapımı olduğuna dikkat çekti. Ertuğrul, Freshline markasını şu sözlerle anlattı:

“Taze meyveler, bitkiler, çiçek suları ve uçucu yağlar gibi malzemelerden yapılmış, pasta görünümlü kozmetik ürünleri, güzellik reçetelerini torununa emanet eden büyükannenin sandığından çıkmış tarifler gibi. Ürünler, evde pasta, kurabiye yapar gibi hazırlanıyor. Sentetik yumuşatıcılar, petrokimyasal ve hayvansal kaynaklı türevler içermiyor. Hayvanlar üzerinde denenmiş hiçbir hammaddesini de tedarikçilerinden almıyor. Freshline ürünleri taze meyveler ve şifalı bitkilerden elde ediliyor. Havuçtan limona, vanilyadan çikolataya kadar mutfakta kullanılan her malzeme ürünlerin içinde mevcut. Bu nedenle her yaş grubunda ve bütün cilt tiplerinde güvenle kullanılabiliyor. Kek kalıbından çıkarılan pasta görünümlü kozmetiklerden bir dilim kesip banyo yapıyorsunuz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!