Burslu öğrencilere Latin müzikleri

Güncelleme Tarihi:

Burslu öğrencilere Latin müzikleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2016 14:09

Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars, Türk Eğitim Derneği’nin başlattığı “10 bin Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye” projesine katkı sağlamak için Next Level AVM’de sahne aldı. 

Haberin Devamı

Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars, Next Level AVM’de sahne aldı. Konserin geliri, maddi imkanları kısıtlı öğrencilere destek olmak amacıyla Türk Eğitim Derneği’nin başlattığı “10 bin Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye” projesine aktarıldı. Konsere çok sayıda kolejli katıldı. Konser öncesi katkıda bulunanlara teşekkür plaketi sunuldu. Türk Eğitim Derneği Eğitim Komitesi Başkanı Sim Karaman, açılış konuşmasında projeden bahsederek 2003 yılından beri binlerce öğrenciye burs imkanı sağlandığını belirterek, bu sayının daha fazla olması gerektiğini aktardı. ‘HASTASIYIZ BAŞKENT’İN’
Ayhan Sicimoğlu ve orkestrası, dinleyenlere müzik ziyafeti sundu. Sicimoğlu ve orkestra, konserde Latin şarkılarının yanı sıra “Sensiz Saadet Neşmiş”, “Anlamazdın” gibi Türkçe şarkıları da Latin ezgileriyle yorumladı. Dinleyiciler, orkestranın şarkılarına danslarıyla eşlik etti. Ayhan Sicimoğlu, “Bir adam vardı. Dünyanın en büyük adamı. Bu adam, 1923 yılında Cumhuriyeti ilan etti” diyerek Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla andı. Sicimoğlu, Ankara’da konser vermenin önemine değinerek “Hastasıyız Başkent’in” dedi. 

BAKMADAN GEÇME!