Bugün ne yapsam?

Güncelleme Tarihi:

Bugün ne yapsam
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2022 14:20

İster tiyatro gidin ister konsere... ‘Bugün ne yapsam?’ diye düşünen okurlarımız için hazırladığımız mini ajandamız şöyle:

Haberin Devamı

TİYATRO

Bugün ne yapsam


TİYATRO SAHNESİNDEN TELEVİZYONA GÖNDERME

Erdal Beşikçioğlu’nun hem yönettiği hem de rol aldığı ‘Acting’,saat 21.00’de Tatbikat Sahnesi’nde Ankaralı tiyatroseverlerle buluşacak. Beşikçioğlu’na Fatih Sönmez ve Ahmet Melih Yılmaz’ın eşlik ettiği oyun, sanat ve sanatçı sorgulaması yaparken, özellikle televizyon dünyasına eleştiriler yöneltiyor.

Bugün ne yapsam


SERENAD VE KONÇERTO

Bilkent Senfoni Orkestrası, saat 20.00’de Cem Mansur yönetiminde sahne alacak. Bilkent Konser Salonu’nda Bilkent Üniversitesi ve Sevda-Cenap And Müzik Vakfı işbirliği ile gerçekleşecek olan konserde J. Haydn Viyolonsel Konçertosu No.1 ile J.Suk‘un Serenad, Mi bemol Majör adlı eserleri seslendirilecek.

KONSER

Bugün ne yapsam


MÜZİK VE EDEBİYAT DİNLETİSİ

Haberin Devamı

Institut français Ankara, Fransız yazar Marcel Proust’un ölümünün yüzüncü yılı vesilesiyle, saat 19.30’da Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde müzik ve edebiyat dinletisi düzenleyecek. Konserde piyanistler Maxime Zecchini ve David Bismuth’un sahne alacak.

Bugün ne yapsam


CSO’DA NORVEÇ EZGİLERİ

Devlet Çoksesli Korosu, saat 21.00’de Norveçli Şef Ragnar Rasmussen yönetiminde İskandinav bestecilerin eserlerini CSO ADA Ankara’da seslendirecek. “Aynı Güneşin Altında” başlıklı konsere, Norveçli müzisyen ve besteci Henning Sommerro ise akordeonu ve vokal performansıyla renk katacak.

ANKARA İÇİN SON BİLETLER

Müzik dünyasının önemli isimlerinden Cem Adrian, saat 21.30’da Congresium Ankara’da sahne alacak. Sanatçı, konseri Instagram hikâyesinden paylaşarak ‘Ankara için son biletler’ notunu düştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!