Bu sevgi hiç bitmesin

Güncelleme Tarihi:

Bu sevgi hiç bitmesin
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2018 09:48

Golden retriever cinsi Dost ile Zincir isimli kazın dostluğu görenleri şaşırtıyor. Birlikte büyüyen ikili, aynı kulübede uyuyor, aynı kaptan yemek yiyor.

Haberin Devamı

Başkent’te birlikte büyüyen ‘Dost’ isimli köpek ile ‘Zincir’ adlı kazın dostluğu görenleri şaşırtıyor. Sincan’da küçük yaşlardan beri yan yana büyüyen golden retriever cinsi köpek ile kaz, günlerini birlikte geçiriyor. Sahipleri eşliğinde sokaklarda birlikte gezen, sık sık birbirlerine sevgi gösterisinde bulunan ayrılmaz ikilinin yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. Dost ve Zincir’in sahibi Orkun Günen, hayvanları çok seven bir aile olduklarını ve bu yüzden ilk olarak köpek bakmaya başladıklarını belirtti.

BİRBİRLERİNDEN AYRILMIYORLAR

Dost’u, henüz 3 günlükken aldıkları ‘Zincir’ ile aynı bahçede birlikte büyüttüklerini söyleyen Günen, iki hayvan arasında başlayan iletişimin zamanla dostluğa dönüştüğünü anlattı. Dost ve Zincir'in birbirlerinden hiç ayrılmadıklarını kaydeden Günen, “Sürekli birbirlerini arıyorlar, aynı kulübede uyuyorlar. Aynı kaptan yemek yiyor, birlikte su içiyor, birlikte banyo yapıyorlar. Gün içinde aynı oyuncağın peşinden koşuyorlar ve onu paylaşamıyorlar. Eve yabancı biri geldiğinde Zincir, Dost'u korumaya yönelik tepki gösteriyor” dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!