Bu oyun Ankara’yı tanıtıyor

Güncelleme Tarihi:

Bu oyun Ankara’yı tanıtıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2022 17:02

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve OSTİM Teknik Üniversitesi iş birliğiyle organize edilen ‘Dijital Oyun Yarışması’nda birinci seçilen ekip, oyunlarını tanıttı.

Haberin Devamı

Ankara temalı oyun tasarımı yarışmasının birincisi olan Eyesoft Bilişim ekibi ABB’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, oyunun detaylarını paylaştı. Eyesoft Bilişim yazılım geliştiricisi Muhammed Can Yalçın, Ankara’yı tanıtmak amacıyla yola çıktıklarını belirterek, “2016’dan beri bu GPS tabanlı oyunların yaygınlığını gördükten sonra biz de ‘Ankara’yı tanıtmak için bu tarz uygulama yapabiliriz’ diye düşündük. Farklı kültürel ve tarihi bölgelere farklı objeler koyarak insanların burada objeleri toplayarak gezmelerini istedik” dedi.

Bu oyun Ankara’yı tanıtıyor


9.5 MİLYON FİDE DAĞITILACAK

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) yüzde 75’i hibe yüzde 25’i çiftçi katkı paylı olmak üzere yaklaşık 9.5 milyon sebze fidesini üreticilerle buluşturmaya başladı. Ayaş’ta başlayan ve Beypazarı’yla devam eden sebze fidesi dağıtımı 25 ilçeye yayılacak ve 28 Mayıs 2022 tarihine kadar devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!