Bu neyin çöpü!

Güncelleme Tarihi:

Bu neyin çöpü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2022 16:44

Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB) tarafından daha önce temizlenen Dikmen Vadisi kentsel dönüşüm alanına tekrar çöp torbalarıyla atık atılması mahalle sakinlerinin kafasını karıştırdı.

Haberin Devamı

Dikmen Vadisi’ndeki demir köprünün altına siyah çöp torbalarının iki gündür ABB görevlileri tarafından bırakıldığında dikkat çeken vatandaşlar, “Temizlenen bir yere neden tekrar çöp torbaları atıldı anlamış değiliz” dedi. Metin Akkuş Mahallesi’nde ikâmet eden bir vatandaş şunları söyledi: “Dikmen Vadisi 1 ve 2. Etap kısmından toplanan çöpler daha önce temizlenen demir köprünün altına bırakıldı. İki gündür Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait araçlarla getirilip bırakıldığını görüyoruz. Siyah torbalarla atıldığı için içlerinde ne olduğunu da bilmiyoruz. Havalar ısındı yarın koku da yapabilir. Temizlenen ve hiçbir çalışma yapılmayan vadide tekrar çöplerin olması kafamızı karıştırdı. Temizlenen bir yere neden tekrar çöp torbaları atıldı anlamış değiliz. Çöp manzaralarının tekrarlanmasını istemiyoruz. Temizlenmesini bekliyoruz.” Murat YILMAZ

80 TON ATIK TOPLANMIŞTI

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB), 5 Mart 2020’de Kent Estetiği ve Fen İşleri Daire Başkanlığı iş birliğinde Dikmen Vadisi kentsel dönüşüm alanında toplam 80 ton katı atık temizliği gerçekleştirildiğini duyurmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!