“Bu kez taktik vermedim”

Güncelleme Tarihi:

“Bu kez taktik vermedim”
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2014 01:08

Gençlerbirliği Başkanı Cavcav, “Yeri geldiğinde teknik direktör değiştirmesini bilirim” diye konuştu. “Şu an böyle bir niyetim yok” ifadelerini kullanan deneyimli başkan, “Yener ya da yeniliriz. Ancak, Türk futbolunun gidişi iyi değil. Bunun sorumlusu da 4 büyük kulübün başkanı” iddiasında bulundu.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, 1-0 kazandıkları İstanbul Başakşehir maçından sonra yaptığı değerlendirmede, çarpıcı ifadeler kullandı. Gençlerbirliği’nin uzatma anlarında bulduğu golle galip gelmesini değerlendiren Cavcav, “Başakşehir, buraya namağlup bir kulüp olarak geldi. Geçen haftada Galatasaray’a karşı farklı bir galibiyetleri vardı. Oyun her ne kadar ortada olsa da son dakikada frikikten attığımız golle 1-0 kazanmayı başardık. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Çocukları tebrik ediyorum” dedi.
Cavcav, karşılaşma öncesi maçın kaybedilmesi durumunda Teknik Direktör İrfan Buz’un takımdan gönderileceği yönündeki iddialara da net cevap verdi. Cavcav, “Bu tür laflar çok ediliyor. Sağda solda çok konuşuluyor. Yeri geldiği zaman teknik direktör değiştirmesini bilirim. Ancak şu anda öyle bir niyetim yok” diye konuştu.
Maçın son bölümlerinde, yanında oturan yönetici arkadaşlarına, (Hocanın yerinde olsam Tomic’i oyuna alırım) dediğini söyleyen Cavcav, “Hoca da bu futbolcuyu oyuna aldı. Taktik vermedim” dedi.

Haberin Devamı

“FUTBOLUMUZ İYİYE GİTMİYOR”

Türk futbolunun durumu konusunda da açıklamalarda bulunan Cavcav, şunları söyledi:
“Türkiye’de acı olan bir şey var. Futbolumuz iyi gitmiyor. Dolayısıyla ‘galip gelmişiz, mağlup olmuşuz’ önemli değil. Mutlaka bütün kulüpler olarak bir araya gelip, bunun nedenlerini, birlik ve beraberlik içerisinde aramamız lazım. 18 kulüp bir bütünüz. Özellikle başımızda olan 4 büyük kulübün başkanları, birbirlerini taşlamak, birbirlerine laf atmak yerine oturup ‘Futbolumuz nereye gidiyor, biz ne yapıyoruz’ diyerek çare bulmalı. Türk futbolundaki bu kötü gidişin nedeni de ben 4 büyük kulüpte buluyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!