Botoks’la altı ay kalıcı güzellik

Güncelleme Tarihi:

Botoks’la altı ay kalıcı güzellik
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2011 00:00

Alın, göz çevresi, burun ve dudak yanındaki yanak kısmı, elmacık kemiklerinin üstü, dudaklar, çene ve boyun ile ameliyat ya da kazalara bağlı iz veya çöküklükler estetik uygulamalarla çözümlenebiliyor.

Haberin Devamı

Bu işlemler aras ında en sık dolgu, botoks, yağ enjeksiyonu, askı  yöntemleri ve kimyasal soyma uygulanıyor. Uzmanlar, uygulamaların mutlaka  kaliteli ve uygun ürünler kullanılarak yapılması ve alandaki uzman hekimler  tarafından uygulanması gerektiği uyarısında bulunuyor.

Gazi Üniversitesi (GÜ) Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif ve Estetik  Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Osman Latifoğlu, yaz mevsimine girmeden Mayıs-Haziran ayları içerisinde yüz  gençleştirme ya da yüz güzelleştirme uygulamalarının yapılabildiğini söyledi.

Uygulamaların  hekim tarafından ve uygun kaliteli ürün kullanılarak yapılması gerektiğine işaret  eden Latifoğlu, “Etki derhal başlar, birkaç gün içerisinde tamamlanır ve 6  ay-bir yıl kadar kalıcılık sağlar. Bu sürenin bitiminde kişi isterse işlemi  tekrarlatabilir, ara verebilir veya bir daha istemezse tekrar mecburiyeti yoktur  ve sakıncası yoktur” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!