Bollywood’a danslı tanıtım

Güncelleme Tarihi:

Bollywood’a danslı tanıtım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2012 00:00

Hindistan tanıtım günlerinin Ankara ayağı Swissotel’de gerçekleştirildi. Hindistan Büyükelçiliği’nin Türkiye ve Hindistan Turizm bakanlıkları ile ortaklaşa düzenlediği etkinlikte renkli anlar yaşandı.

Haberin Devamı

Hindistan'ın tarihi ve turistlik yerlerinin tanıtımı için yapılan etkinliğe Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkililerinin yanı sıra birçok büyükelçi ile Hindistan’dan gelen davetliler de katıldı. Gecede tur acenteleri Hindistan’ı tanıtan sunumlarını konuklara izlettiler. Gecenin ilerleyen dakikalarında ise Bollywood dansçıları sahne aldı. Dansçıların gösterisi ilgiyle izlenirken performans sonunda dansçılar büyük alkış aldı. Ayrıca geceye katılan tüm konuklara Hindistan’dan gelen şal hediye edildi.

BÜYÜKELÇİDEN TEŞEKKÜR

Davetin ev sahibi Hindistan’ın Ankara Büyükelçisi Susmita Gongulee ise geceye katılanlara ve Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı’na teşekkür ederek Hindistan’ı görmeyenleri en kısa zamanda görmeleri için ülkelerine davet etti. Hindistan’ı ziyaret edeceklerin nelerle karşılaşacağı hakkında bilgi de veren Gongulee, “Hindistan’ı ziyaretiniz sırasında her an farklı deneyimler yaşayacaksınız. Hindistan’ın güzelliği sizi bir daha gelmeniz için teşvik edecek” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!