Birleştirici gücü ilham kaynağımız

Güncelleme Tarihi:

Birleştirici gücü ilham kaynağımız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2020 00:43

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ziyaret ettiği Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, “Fethi Başkan’ın Yenimahalle’deki birleştirici gücü bizlere her zaman ilham kaynağı olmuştur” dedi.

Haberin Devamı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, başkan yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu ve Erhan Aras ile birlikte Ankara Kent Konseyi’ni ziyaret etti. Başkan Yaşar, Gençlik Parkı Kabul Salonu’nda gerçekleşen ziyarette, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve yürütme kurulu üyeleriyle yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Bir yıldır sürdürdüğü çalışmalarından dolayı kent konseyine teşekkür eden Yaşar, şunları söyledi:

ÖNCELİĞİN BELİRLENMESİ ASLİ GÖREV

“Kent konseyi kente sahip çıkmaktır. Kentin kültürüne, ekonomisine sahip çıkmak, sosyalleşmesine önem vermektir. Kentlinin birbiriyle tanışıp kaynaşmasına zemin hazırlamaktır ama bunun yanında da genel idarenin ve yerel idarenin kente yaptığı yatırımların da denetlenmesi, öncelikli yatırımların belirlenmesi, halkın yatırımlara sahip çıkmasını sağlamak kent konseyinin asıl görevidir” dedi.

TÜM KESİMLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz da, “Yenimahalle’deki birleştirici gücü bizlere her zaman ilham kaynağı olan Fethi Başkan’a hem kent konseyi ruhunun bu kentte oluşmasına sağladığı katkılar, hem kuruluşumuzdan bugüne kadar verdiği destek hem de nazik ziyareti için çok teşekkür ediyorum. Fethi Başkan Yenimahalle’de toplumun bütün kesimlerini bir araya getirme başarısını gösterdi. Biz de kent konseyi olarak bunu başarmaya çalışıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!