Binlerce Mamaklı aynı sofrada buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Binlerce Mamaklı aynı sofrada buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 09:51

Binlerce Mamaklı aynı sofrada buluşuyor

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- MAMAK Belediyesi'nin gelenekselleştirdiği 'Mahallede İftar Var' programları devam ediyor. Her gün iki mahallede yapılan İftar programı bu kez Misket Mahallesi ve Karaağaç Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

'Mahallede İftar Var' programlarında Mamaklı vatandaşları yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilk olarak Misket Mahallesi'nde bulunan Mamak Kapalı Pazar alanında yapılan iftar programına katıldı. Misket Mahallesi iftar programında bir konuşma yapan Akgül gelenekselleşen iftar programlarına katılan vatandaşlara teşekkür ederek: “Ramazan ayı kardeşlik, birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Yıllardır aynı sofra etrafında bir araya gelen mahalle sakinleri paylaşmanın ve kardeşliğin en güzel örneğini sergiliyorö dedi. Misket Mahallesi sakinleriyle iftarını açan Akgül daha sonra Karaağaç Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına katılmak üzere hareket etti.

ALTIAĞAÇ SAKİNLERİNİ DE YALNIZ BIRAKMADI

Karaağaç Kapalı Pazar alanında düzenlenen iftar programında mahalle sakinlerini yalnız bırakmayan Akgül: “Bu masaların etrafında Ramazanın tüm güzelliğini yaşıyoruzö dedi. Akgül'e iftar programlarında Mamak Belediyesi Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti.

ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI

Mahallede iftar var programında yetişkinler iftarını açarken Mamak Belediyesi çocukları da unutmuyor. İftar alanlarda kurulan şişme oyun parkı ve kaydıraklarda çocuklar gönüllerince eğleniyor. İftar programı sonrasında sahne alan Hacivat ve Karagöz orta oyunu hem çocuklara hem de yetişkinlere tam bir nostalji yaşatıyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!