Bininci bölümü geride bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Bininci bölümü geride bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2013 00:00

Çekimleri Ankara’da yapılan ekranların sevilen dizisi Unutma Beni, önemli bir başarıya imza atarak bininci bölümü geride bıraktı. Dizi oyuncuları bininci bölüm nedeniyle düzenlenen kutlamada, bu başarının sırrının dizinin oyuncu ve teknik tüm ekibinin bir aile gibi birbirini sevmesi olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Dizinin bininci bölümü için oyuncuların katılımıyla bir basın toplantısı düzenlendi. Ankara Palas’taki toplantıya Unutma Beni dizisinin tüm oyuncuları katıldı. Oyunculardan Didem Özkavukçu, her gün izleyenlerin evlerine misafir olduklarını belirterek, izleyenlerin kendisine ‘Artık evimizin kızısın’ dediklerini anlattı. Özkavukçu, haftalık dizilerin biraz daha şatafatlı olduğunu, insanlara daha uzak göründüklerini ifade ederek, “Biz insanlara daha yakınız” diye konuştu.

AİLE GİBİYİZ

Unutma Beni dizisinin ‘Şeker Hala’sı Füsun Günuğur da, dizide beş yıldır dayanışma ve paylaşma ortamının olduğuna dikkat çekerek, “Dizini başarısı da birbirimizi fazla sevmemizden kaynaklanıyor. Ayrıldığımızda gerçek ailelerimizden kopmuş gibi bir duygu yaşayacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu. Hikmet rolünü oynayan Kurtuluş Şakirağaoğlu ise, ideallerle yola çıktıklarını ve beş yıl içinde bin bölüme ulaşmayı başardıklarını söyleyerek, “Seyirciler Füsun’la ikimizi kardeş sanıyorlar. Kardeş haline geldik. Gerçekten dizideki kızıma, ‘kızım’ diyorum. Bu da bizi birlikte tutuyor. Bin bölüm yapmanın sırlarından biri de birlik ve beraberlik. Hepimiz birbirimizi çok seviyoruz” diye konuştu.
Rıfat karakterini canlandıran Sabri Özmener, dizide tecrübeli oyuncuların varlığına işaret ederek, para ile alınamayacak tecrübenin dizide olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

ANKARA’DA OYUNCULUK RAHAT

Ankara’da çalışmanın daha kolay olduğunu kaydeden oyuncular, Ankara’nın oyunculuk açısından daha rahat olduğunu belirttiler. Dizi oyuncuları, akşam saatlerinde ise düzenlenen kokteyle katıldı. Aynı yapım şirketinin diğer iki dizisi “Beni Affet” ve “Deniz Yıldızı”nın oyuncularının da katıldığı kutlama, geç saatlere kadar devam etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!