Bilişim 2011 En İyi Finansal Uygulama Ödülü İşPad’e verildi

Güncelleme Tarihi:

Bilişim 2011 En İyi  Finansal Uygulama Ödülü İşPad’e verildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2011 00:00

Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen Bilişim 2011 Hizmet Ödülleri’nde tasarımı ve uygulaması SoftTech tarafından geliştirilen Türkiye İş Bankası’nın tablet bankacılığı uygulaması ‘İşPad’, En İyi Finansal Uygulama kategorisinde birinci oldu. JW Mariott Hotel’de gerçekleştirilen törende ödülü Softech Genel Müdürü Levent Berkman aldı.

Haberin Devamı

TÜRKİYE Bilişim Derneği’nin Ulaştırma Bakanlığı ile Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) desteğiyle düzenlediği, bilişime taraf tüm kesimlerin yer aldığı 28. Ulusal Bilişim Kurultayı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen Bilişim 2011 Hizmet Ödülleri Ankara’da JW Mariott Hotel’de verildi.

Türkiye İş Bankası’nın bilişim sektöründe faaliyet gösteren iştiraki SoftTech tarafından tasarımı ve uygulaması geliştirilen İşPad, En İyi Finansal Uygulama kategorisinde birinci oldu.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran, mobil bankacılık pazar payında lider konumunda olan İş Bankası’nın, müşterilerine en yakın banka olma ve en iyi deneyimi yaşatma hedefine, iştiraki SoftTech’in farklı alanlarda, yeni teknolojileri kullanan  yazılım çözümleri ile bir adım daha yaklaştıklarını bellirtti.
SoftTech Genel Müdürü Levent Berkman, İşPad ile kazanılan bu başarıyı, özellikle bankacılık ve finans sektöründeki büyük tecrübenin teknolojiye yapılan yatırımla desteklenmesine bağladı. Berkman, “Bu ödülün sevincini yaşarken, bankacılık, liman otomasyonu, gayrimenkul portföy yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi, akıllı kart, akıllı kalem, mobil, sağlık, doküman, yazışma ve süreç yönetimi gibi birbirinden farklı alanlarda, farklı yazılım çözümlerimizle kamu ve özel sektörün işlerini verimli ve etkili biçimde yönetmelerini sağlayan çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.

Ödülü Emrehan  Halıcı verdi

Haberin Devamı

SoftTech Genel Müdürü Levent Berkman, En İyi Finansal Uygulama kategorisinde İşPad ile kazandıkları ödülü CHP Bilişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Emrehan Halıcı’dan teslim aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!