Bıçaklı-sallamalı baskın

Güncelleme Tarihi:

Bıçaklı-sallamalı baskın
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2015 01:43

Yenimahalle’de 15 kişilik grup, iddiaya göre kız meselesi yüzünden bıçak ve sallamalarla bir iş yerini bastı. 1 kadını yüzünden, 3 erkeği de vücudunun çeşitli yerlerinden yaralan şahıslar, minibüse binip kaçtı.

Haberin Devamı

Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesi’nde, önceki gece saat 22.30 sıralarında iki grup arasında kavga çıktı.
İddialara göre, 15 kişilik bir grup, ‘kız meselesi’ yüzünden Ragıp Tüzün Caddesi’nde cep telefonu aksesuarları satan bir dükkânı bastı. Saldırganlar, daha önceden tartışma yaşadıkları dükkândaki kişilerle kavga etmeye başladı. Bıçak ve sallamaların kullanıldığı olayda 1 kadın kesici aletle yüzünden, 3 erkek ise vücudunun değişik yerlerinden yaralandı. Saldırganlar, kavgadan sonra bir minibüse binip olay yerinden hızla uzaklaştı.
Kavgada yaralanan kadın, ambulansla Demetevler Onkoloji Hastanesi’ne kaldırıldı. Diğer yaralılar ise, ilk müdahaleleri ambulanslarda yapıldıktan sonra, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis ekipleri, olay yerindeki delilleri aradı. Polis, kaçan saldırganları yakalamak için geniş çaplı arama çalışmaları başlattı.

Haberin Devamı


HDP ANKETÖRLERİNE SALDIRDILAR

Çankaya Büklüm Sokak’taki HDP Genel Merkezi’ne yakın bir noktada ise, HDP için anketörlük yapan Merve T. ve Mahmut Ç., kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Kavaklıdere Ortaokulu önünde meydana gelen olayda yaralanan 2 kişi, hastaneye kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!