Beypazarı huzurun yaşandığı ilçemiz

Güncelleme Tarihi:

Beypazarı huzurun yaşandığı ilçemiz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2010 00:00

Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, Ankara’nın Beypazarı ilçesini ziyaret etti. Köksal’a, gezisinde Kaymakam Hikmet Aydın ve Emniyet Müdürü Nazmi Küçükkale eşlik etti.

İlçedeki Yaşayan Müze’yi ziyaret eden  Köksal, ebru çalışması yaptıktan sonra Hacivat Karagöz Odası’nı gezdi.
Güler yüzlüler
Tarihi Taş Mektep’e geçen Köksal, burada yaptığı açıklamada,  Beypazarı’nın “turizm harikası” olduğunu belirterek, “İnsanlar hareketli.  Zihniyet değişimiyle her geleni memnun etmek için güleryüzlü davranıyorlar. Bence  en önemlisi de bu” diye konuştu.  Beypazarı’nın güvenliğini sağlayan tüm Emniyet Müdürlüğü personelini  kutladığını ifade eden Köksal, şunları kaydetti:
Güvenlik var
“Bu tür işlerde güvenlik çok önemlidir. Beypazarı artık altın  yumurtlayan tavuk olmuş. Buna iyi bakmak lazım. Beypazarı çok güzel, burada  yapılan çalışmalar çok güzel. Eğer bir yerde insanlar bir şeyler kazanıyorlarsa,  akşam evine yiyeceğini rahat götürebiliyorsa, daha doğrusu geleceğe umutla  bakıyorsa o yerde güvenlik kuvvetlerinin işi biraz daha kolaydır. İnsanlar  kazançlarıyla evlerine aş götürüyorlarsa orada huzur vardır. Beypazarı’nda da bu  var. Beypazarı’nda insanlar çalışmanın hazzını almışlar, yeniliğin, değişimin  hazzını almışlar, koşturuyorlar. İşte Emniyete düşen görev ne? Onlara o yolu  açmak, rahat çalışmalarına imkan tanımak. İnsanlar koşturuyorlar, çalışmaktan  başka meşguliyet içinde değiller, ondan dolayı suçlar da düşüyor.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!