Beypazarı festivale hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Beypazarı festivale hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2010 00:00

Beypazarı, geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 5-6 haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek ‘Tarihi Evler, El Sanatları, Havuç ve Güveç Festivali’ne hazırlanıyor. Bu amaçla festival hazırlığı ve tanıtım çalışmaları doğrultusunda oluşturulan Tanıtım Ofisi açılış kokteylinde ilçe halkı bir araya geldi.

Tanıtım ofisinin açılışı

Beypazarı Belediyesi ve Ticaret Odası ortaklığı ile bu yıl 11’incisi gerçekleşecek olan Beypazarı Tarihi Evler El Sanatları Havuç ve Güveç Festivali için ilgili ajans yetkililerince hazırlanan Ankara Tanıtım Ofisi’nin açılışı yapıldı. Beypazarı yöresel lezzetlerinin ikram edildiği açılışa Beypazarı Kaymakamı Hikmet Aydın ve Belediye Başkanı M.Cengiz Özalp ev sahipliği yaptı.

Özalp: Dopdolu bir festival olacak

Geceye Ticaret Odası Başkanı H. Nejdet Çalışkan, ASO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir’in yanısıra MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Mansur Yavaş, Beypazarı ve Yöresi dernek ve vakıf başkanları ile çok sayıda sanayici ve işadamları katıldı. Özalp, “geçen yıl 150 binin üzerinde bir katılımın olması bu yıl da festivalimizi büyük bir coşkuyla kutlayacağımızın en büyük işaretidir. Bu nedenle, bir çok etkinlikle yerli ve yabancı ziyaretçilerimize renkli bir festival sunabilmenin hummalı çalışması içerisindeyiz. Resim ve fotoğraf sergileri, konserler, halk oyunları gösterileri ve belediyelerin açacağı kültürlerin buluşması ile dopdolu bir festivali hemşehrilerimle yaşayacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!