Beştepe’nin gündemi yoğun

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’nin gündemi yoğun
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2022 17:12

Gençlerbirliği’nin yeni başkanı Talip Çankırı, hem kulüp içinde hem de kulüp dışında temaslarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nde 31 Temmuz’da yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen Talip Çankırı, yaklaşan sezon öncesinde bir taraftan transfer yasağının kaldırılması yönünde kaynak arayışlarını hızlandırırken, diğer taraftan da hem kulüp içinde hem de kulüp dışında temaslarını sürdürüyor.Çankırı ve yönetim kurulu üyeleri, Futbol Akademisini ziyaret edip, çalışmalar hakkında bilgi aldı.Akademi ziyaretinde, Çankırı’yı; Başkan Vekili Arif Ölmez, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Memiş ile Murat Aysoy, Medya ve Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Çolakoğlu yalnız bırakmadı.Genç oyuncularla sohbet eden Çankırı, şunları söyledi:“Gençlerbirliği 100 yıllık büyük bir camia. Bu güzide kulübün çatısı altındaki her oyuncu bizleri çok değerlidir. Yeni sezonda Futbol Akademimizden beklentimiz çok yüksek. Gençlerbirliği olarak yıllarca Türkiye’nin futbolcu yetiştiren fabrikası olduk. Karakterli, düzgün, futbol ve Gençlerbirliği kulüp kültürünü almış iyi oyuncuları Türk futboluna kazandırdık ve bundan sonrada kazandırmaya devam edeceğiz. Hepinize yeni sezon için başarılar diliyorum.”

Haberin Devamı

BAŞKANA ÖZEL MİLLİ FORMA

Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Talip Çankırı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ziyaret etti.Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşen görüşmede TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş da yer aldı.Başkan Mehmet Büyükekşi, yeni görevinden dolayı Talip Çankırı’ya, Çankırı da Mehmet Büyükekşi’ye başarı dileğinde bulundu.Ziyarette, Başkan Mehmet Büyükekşi, Talip Çankırı’ya, isminin yazılı olduğu A Milli Takım forması takdim etti.

ÖĞRENCİLERDEN DESTEK ZİYARETİ

Gençlik değişimi (Erasmus Plus) programıyla ülkemizde bulunan 6 farklı ülkeden 45 genç, Gençlerbirliği’ni ziyaret ederek sezon öncesi başarı dileklerinde bulundu.Gençlik değişimi (Erasmus Plus) programıyla; Bulgaristan, Portekiz, Yunanistan, İtalya ve Litvanya’dan gelerek ülkemizde bulunan gençler, Beştepe Tesislerini ziyaret ederek kulüp hakkında bilgi aldı. “Dynamic Gençlik Grubu” ve “Koru Derneği’nin organizasyonunda 45 genç, Gençlerbirliği Kulüp Genel Müdürü Ergun Maraşlı ile birlikte tesisleri gezdi. Bu tür etkinliklerde, öğrenciler, farklı bir ülkedeki spor uygulamalarını yerinde izleyip, kendi ülkelerindeki spor faaliyetlerini birbirlerine aktarma şansı buluyor. Gençlerbirliği Kulüp Genel Müdürü Maraşlı, gençlere, kulübün tarihini anlatıp, tesisler hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

MALİ SIKINTILAR İŞİ ZORLAŞTIRDI

Gençlerbirliği’nin yeni yönetiminde yer almayan Esra Özel, yaptığı yazılı açıklamada, eski başkan Niyazi Akdaş’ın verdiği sorumlulukla yönetimde yer aldığını aktarıp, şu ifadeleri kullandı:“Kulüpte kamu ilişkileri, projeler ve kurumsallaşmadan sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptım. Görevimi, son olağanüstü kongre ile bıraktım. Bu veda aslında, ‘Niyazi Akdaş ile geldim, onunla giderim’ sözümün bir taahhüdü oldu. Ülke futbol tarihimizde ön sıralarda yer alan Ankara takımları içinde ilk kadın yöneticilerden biri olma gururunu yaşatan ve kendisini rahmetli babamın yerine koyduğum Niyazi Akdaş’a sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Niyazi Akdaş olmak üzere bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. 100. yılımız olan 2023’e de ‘100. yılda 100 proje’ gibi iddialı bir sloganla lige başlayacak; belki de uluslararası arenada dahi ses getirecek çalışmalara imza atacaktık. Çoğunun görüşmeleri ve altyapısı tamamlanmıştı ve kıymetli başkanımızın yapacağı basına tanıtım ile sizlerle paylaşılacaktı. Fakat mali sıkıntılar her şeyin önüne geçti ve 14 aylık yönetim sürecinde çok yavaş adımlar atmamıza sebep oldu. Projelerimizi ete kemiğe büründüremeden kulüple vedalaştık. Şimdi ise yeni yönetimin, hepimizin hayalleri gerçek olsun diye, mali sıkıntıları hızla çözüp, Gençlerbirliği’ni hak ettiği yerlere taşıyacağına yürekten inanıyorum.”

BAKMADAN GEÇME!