Beştepe’de kriz

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’de kriz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2015 14:25

Daha önce iki kez Gençlerbirliği’ni çalıştıran Fuat Çapa, önceki gece Ankara’ya çağrıldı. İlk etapta takımın başına geçirilmesi planlanan tecrübeli teknik adamla dün sabah yapılan görüşme sonrasında anlaşma sağlanamadı.

Haberin Devamı

Süper Ligde küme düşme hattının içinde kalan Gençlerbirliği’nde teknik adam arayışı krize döndü. Kırmızı-siyahlılar, Medicana Sivasspor yenilgisi sonrasında Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile yollarını ayırırken, son hafta oynanan Fenerbahçe maçında takımın başında, Hacettepe Teknik Direktörü Mustafa Kaplan görev yaptı. Yönetim kanadı, bu maç öncesinde, devre arasına kadar Kaplan ile yola devam edileceği mesajı verdi. 1-0 kaybedilen Fenerbahçe maçı sonrasında, yol haritasında değişiklik yapılması ile ilgili çalışma yürütülürken, daha önce iki kez Beştepe’de görev yapan ve bu sezonun başında İsviçre İkinci Liginde takım çalıştıran Fuat Çapa ile temasa geçildi. Çapa ve ekibindeki yardımcıları, önceki akşam Ankara’ya çağrılırken, ilk görüşmede kendisinin takımın başına getirilme planı ile ilgili fikir birliğine varıldı. Ertesi gün, Başkan İlhan Cavcav ile tecrübeli teknik adam yeniden bir araya geldi. Bu görüşme, ilkinin aksine farklı bir boyutta gerçekleşti ve iki taraf arasında anlaşma sağlanamadı.

Haberin Devamı

TAKIMI KAPLAN HAZIRLAYACAK

Türkiye’de Gençlerbirliği dışında, Kayseri Erciyesspor, Antalyaspor ve Kasımpaşa takımlarında da çalışan Çapa’nın, gelişine tepki gösteren bazı isimler ile Çapa konusunda sosyal medya üzerinde yorum yazan taraftarların olumsuz yaklaşımlarının Başkan İlhan Cavcav’ın fikrini değiştirmesinde önemli rol oynadığı ileri sürüldü.
Bu gelişmenin ardından Beştepe kurmayları yeni arayış içine girdi ve alternatif isimler üzerinde durmaya başladı. İsimleri daha önce de gündeme gelen Sergen Yalçın, Tayfur Havutçu ve Mesut Bakkal’ın alternatif teknik adam adayları olarak, ön plana çıktığı belirtildi. Takımı, ligin ilk yarısının son haftasındaki Eskişehirspor maçına yine Mustafa Kaplan’ın hazırlayacağı bilgisi verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!