Beştepe’de trafik karıştı

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’de trafik karıştı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2014 01:35

Mustafa Kaplan ve iki yardımcısının ayrılmasının ardından teknik ekip krizi yaşandı. Temaslar sonucunda, Aykan Atik ve Alper Acar ile göreve devam kararı çıktı. Oyuncular Gökan Akkan ve Umut Nayır için devreye giren kulüplerle yakın temasa geçildi.

Haberin Devamı

Ankaragücü’nde yaşanan ekonomik sıkıntı, yönetim-teknik ekip-oyuncu üçgenindeki trafiği karıştırdı. Serhat Gülpınar’ın futbolu bırakması, Mehmet Erdem Uğurlu’nun da bonservisini almasının ardından, Teknik Direktör Mustafa Kaplan ve 4 yardımcısıyla, yüksek maliyetleri gerekçe gösterilerek yolların ayrılması fikri, daha sonraki manevra ile değişti. Mustafa Kaplan ile birlikte, antrenörler Tuncay Mocan, Medet Coşkun, Aykan Atik ve Alper Acar, Başkan Metin Akyüz ile yaptıkları görüşmede, sözleşmelerin feshi konusunda uzlaşı sağladı. Kaplan, Mocan ve Coşkun, notere gidip sözleşmelerini feshetti.
Sonrasında Başkan Metin Akyüz, oyuncularla bir durum değerlendirmesi yaptı. Oyunculara, Aykan Atik ile yola devam etme fikrine nasıl baktıklarını sordu. ‘Olumlu’ cevap alınca da, daha önce sözleşmenin feshi konusunda anlaştığı, Aykan Atik ve Alper Acar’ı, takımın başına getirdi. A takımda daha önce görev alan Çetin Demir’in de ekibe dahil edilmesiyle birlikte oluşan teknik kadronun, 10 Ocak’ta yapılacak genel kurula kadar takımın başında görev yapması kararlaştırıldı.

Haberin Devamı

UMUT NAYIR VE GÖKHAN AKKAN LİSTEDE

Ankaragücü’nde transfer yasağı sürürken, kadrodaki oyuncular da birer ikişer kulüpten ayrılmaya devam ediyor. Son olarak forvet Umut Nayır ile kaleci Gökhan Akkan için, Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediye ve Kardemir Karabükspor’un devreye girdiği ve Ankaragücü yönetimi ile yakın temasa geçtiği ileri sürüldü. Ankaragücü’nün iki oyuncu için 2 milyon TL civarında bonservis bedeli belirlediği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!