BELMEK kayıtları ilk kez online

Güncelleme Tarihi:

BELMEK kayıtları ilk kez online
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2022 14:55

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) BELMEK yeni dönem kayıtları başladı. 2022-2023 eğitim-öğretim yılında 58 kurs merkezinde 38 farklı branşta verilecek kurslara başvurular, bu yıl ilk kez online olarak gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

BELMEK kurslarına kayıt olmak isteyenler, 14-21 Eylül tarihleri arasında https://belmek.ankara.bel.tr/ adresi üzerinden online olarak başvuru yapabilecek. Altı ana bölgedeki 58 kurs merkezinde, 38 farklı branşta verilecek BELMEK eğitimleri 26 Eylül’de başlayacak.
Başkentli kadınların yoğun ilgi gösterdiği ve bir yandan meslek sahibi olmalarına katkı sağlayan diğer yandan da sanatsal ve kültürel gelişimine destek olan BELMEK kurslarında; ‘Makine Nakışı, El Nakışı, Sim Sırma, İğne Oyası, Şiş Dantel, Tel Kırma, Dantel Anglez, Giyim, Mefruşat, Patchwork, Trikotaj, Yorganlama, Ahşap Boyama, Kumaş Boyama, İpek Pentur, Tezhip-Hat, Minyatür, Ebru, Çini, Seramik, Mozaik, Rölyef, Ahşap Rölyef, Taş Bebek, Takı Tasarımı, Gümüş İşlemeciliği, Turistlik El Sanatları, Ev Ekonomisi-Yemek, Resim, Kilim, El Örgücülüğü’ olmak üzere toplam 38 branşta usta öğreticiler tarafından eğitim verilecek.

Haberin Devamı

BELMEK kayıtları ilk kez online

MAVİ-BEYAZ TEMALI SERGİ

Kurslarda eğitim gören kursiyerlerin hazırladıkları ürünler, düzenlenen sergilerle de görücüye çıkıyor. Yaz ayı boyunca BELMEK Çankaya Bölgesi öğretmen ve kursiyerleri tarafından hazırlanan mavi-beyaz temalı karma sergi; ‘Ay Beyazı Deniz Mavisi Sergisi’ ismi ile bugün Zafer Çarşısı Sanat Galerisi’nde başkentlilerle buluşturulacak. Sergi, 22 Eylül’e kadar ziyaret edilebilecek.

BAKMADAN GEÇME!