Bayram öncesi sıkı denetim

Güncelleme Tarihi:

Bayram öncesi sıkı denetim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2016 14:20

Bayramın gözdesi tatlı ve şekerlemeler, zabıta denetiminden geçiyor. Başkent’in ilçe belediyeleri bayram öncesi imalathanelere sıkı denetim yaptı.

Haberin Devamı

Ramazan Bayramı’na bir gün kala ilçe belediyeleri, bayramın gözdesi tatlı ve şekerleme üretimi yapan işyerlerine denetimleri sıklaştırdı. Çankaya, Mamak ve Yenimahallebelediyelerinin zabıta ekipleri ilçe sınırları içerisindeki, imalathaneleri mercek altına aldı. Ekipler, ilçedeki tüm üretim yerlerini tek tek denetlerken, satışa sunulan ürünlerin tazeliğinden, üretim şartlarının sağlıklı ve hijyenik olmasına kadar her detayı inceledi, eksikliği bulunan esnafı uyardı, kurallara uymayanlara ise cezai işlem uyguladı. 

ŞİKAYETLER İLETİLEBİLİR

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, bayram öncesi alışverişlerinin arttığı günlerde vatandaşların mağdur olmaması için denetimlerini sıklaştırdıklarını vurguladı. Denetimlerin bayram süresince devam edeceğini hatırlatan Taşdelen, bozuk ürün ve kötü muamele ile karşılaşan vatandaşların Zabıta Müdürlüğü’nün 230 75 51 nolu telefonundan şikayetlerini iletmesini istedi.

Haberin Devamı

VATANDAŞIN SAĞLIĞI ÖNEMLİ

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de yapılan rutin denetimlerin dışında, özel zamanlarda gerçekleştirilen ani denetimlerle birlikte vatandaşın güvenli bir şekilde alışveriş yapmasını sağladıklarını kaydetti. Akgül, vatandaşın sağlığının kendileri için çok önemli olduğunun altını çizdi.
BAYRAM BOYUNCA DEVAM EDECEK

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşın güvenli ve huzurlu bayram alışverişi yapması için denetimlerin bayram boyunca da devam edeceği bilgisini verdi. Yaşar, olumsuz bir durumla karşılaşan vatandaşların Yenimahalle Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne ulaşabileceklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!