Bayanlar buza çıktı

Güncelleme Tarihi:

Bayanlar buza çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2014 01:25

Buz Hokeyi Ligi’nde ilk hafta maçları yapılırken, Milenyum iki müsabakasında da galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Türkiye Bayanlar Buz Hokeyi Liginde yeni sezon hafta sonu oynanan maçlar başladı. Buz Hokeyi Liginde, Milenyum Spor Kulubü (Ankara), Narman Spor Kulubü (Erzurum), Buz Korsanları Spor Kulubü (İstanbul) ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıt Spor Kulubü (Kocaeli) mücadele ediyor.
11-12 Ocak 2014 tarihlerinde oynanan müsabakalarda, Başkent ekibi Milenyum, iki maçında da galip ayrıldı.
İlk maçta, Narman Spor karşısında 3-1 galip gelen Milenyum, bir gün sonra karşı karşıya geldiği Kocaeli Büyükşehir Belediye’sini de 4-1 yenerek sezona iyi bir başlangıç yaptı.
Sezonun ilk deplasmanında, sporcuların aileleri de takımı yalnız bırakmayarak destek için Kocaeli’ne takımla birlikte gitti.
Buz Pateni Pisti onarım çalışmaları nedeni iile kapalı olduğundan, antrenmanlarını Lozanpark Buz Pistinde antrenörleri Ömer Arasan nezaretinde sürdüren Milenyum, 18-19 Ocak tarihlerinde oynanacak maçlar için haftasonunda Erzurum’a gidecek. Son 5 sezonda 4 şampiyonluk yaşayan Başkent ekibi, cumartesi Buz Korsanları, pazar günü de Narman Spor ile karşılaşacak.
Federasyon yetkilileri 4 takımın da denk güçte olduğunu ve bu sezon şampiyonluk için kıyasıya bir mücadelenin yaşanacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!