‘Batıkent Bulvarı ölüm yolu olmasın’

Güncelleme Tarihi:

‘Batıkent Bulvarı ölüm yolu olmasın’
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2023 15:43

Yenimahalle Batıkent Bulvarı’nda yaşanan trafik kazaları bölge sakinlerini isyan ettirdi. Son olarak Hürcan Bulur isimli bir gencin hayatını kaybettiği bulvarda toplanan mahalleli önlem alınmasını talep etti. Kent Koop Mahalle muhtarı Şükran Ayaz, “Batıkent Bulvarı, ölüm yolu olmasın” dedi.

Haberin Devamı

Yenimahalle Kent Koop Mahallesi sınırları içinde yer alan Batıkent Bulvarı’nda son dönemde yaşanan trafik kazaları mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Bulvarda son yaşanan kazada Hürcan Bulur yolun karşısına geçerken otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti. Yaşanan kazalara dikkat çekmek için toplanan mahalle sakinleri kısa bir süreliğine yolu kapatarak trafikte süratle ilerleyen sürücüleri protesto etti. Bulvar üzerine üst geçit talebinde bulunan mahalle sakinleri, “Yoldan geçmeye korkar olduk, bir an evvel tedbir alınarak harekete geçilmeli” çağrısında bulundu. Bulvar üzerinde meydana gelen trafik kazalarının her geçen gün arttığını belirten Kent Koop Mahalle muhtarı Şükran Ayaz şunları söyledi:

‘Batıkent Bulvarı ölüm yolu olmasın’

Haberin Devamı

‘Batıkent Bulvarı ölüm yolu olmasın’

UYARI LEVHALARI VAR AMA UYAN YOK

“Batıkent Bulvarı oldukça hareketli bir nokta. Bulvarın Şaşmaz’a bağlanmasından sonra da trafik yoğunluğunda bir artış meydana geldi. Son günlerde bulvar üzerinde artan kazalar hepimizi tedirgin ediyor. Son olarak mahallemiz sakinlerinden gencecik bir evladımızı Hürcan Bulur’u yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu kaybettik. Oldukça üzgünüz. Bulvarda hız sınırı 50, yol boyunca uyarı levhaları da var ama ne yazık ki uyan yok. Batıkent Bulvarı, ölüm yolu olmasın. Buraya bir üst geçit yapılmasını ve yola MOBESE konulmasını talep ediyoruz. Bulvarın karşı tarafında da okul ve dershaneler var, öğrencilerin de sık kullandığı bir nokta. Bir an evvel gerekli tedbirler alınmalı.”

‘Batıkent Bulvarı ölüm yolu olmasın’

‘Batıkent Bulvarı ölüm yolu olmasın’

Haberin Devamı

BAŞKA İNSANLARIN CANI YANMASIN

Batıkent Bulvarı’nda yolun karşısına geçerken, süratli seyrettiği iddia edilen bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Hürcan Bulur’un anne ve babası Süreyya-Veysel Bulur çifti ise şöyle konuştu: “Oğlumuz Hürcan Bulur, Batıkent’te Karacılar Sitesi önünde yaya geçidinden geçerken, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Evden çıkıp markete gidiyordu. Oğlumuz trafik kurallarına her zaman uyardı. Bu yolda da hız sınırı 50 ama neredeyse kimse buna uymuyor. Araçlar oldukça hızlı seyrediyor. Bu yola, üst geçit ve mümkünse kasis şart. Biz oğlumuzu kaybettik, başka insanların canı yanmasın. Trafik kurallarına uymayanlar için cezalar daha da caydırıcı olsun.”

Haberin Devamı

‘Batıkent Bulvarı ölüm yolu olmasın’

BAKMADAN GEÇME!