Başroller rötar yaptı

Güncelleme Tarihi:

Başroller rötar yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2015 01:14

Romantik komedi ‘Bana Masal Anlatma’ filmi, Ankara’da özel bir gösterim yaptı. Filmin Başkent’teki galasına başrol oyuncuları Fatih Artman ve Hande Doğandemir, uçaklarının rötar yapması nedeniyle geç katıldı.

Haberin Devamı

‘Leyla ile Mecnun’ dizisinin senaristi Burak Aksak’ın yazıp yönettiği, BKM yapımı ‘Bana Masal Anlatma’ filminin Başkent’teki özel gösterimi Taurum AVM Sinemaları’nda yapıldı.
9 Ocak’ta vizyona giren, başrollerinde Fatih Artman ve Hande Doğandemir’in rol aldığı filmin Ankara galasına; Burak Aksak, Fatih Artman, Hande Doğandemir’in yanı sıra oyuncular, Sadi Celil Cengiz, Cihan Ercan, Hakan Salınmış ve Berat Yenilmez de katıldı.

İNSANLARA DOKUNDUK

Gösterim öncesi yönetmen Burak Aksak ve oyuncular, izleyicilerle mini bir söyleşi yaptı. Aksak, söyleşi de, “Filmde sokağa dair şeyler var aslında. İnsanlara dokunmak istedik. Mahalle kültürünü de hissettirmek istedik. Ankara seyircisinin ilgisi de muhteşem. Seyirci anlamında değerlendirdiğimizde Ankara’da daha bilinçli bir kitleyle karşılaşıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

SONUNA YETİŞTİLER

Gösterim öncesi gerçekleşen söyleşiye Fatih Artman ve Hande Doğandemir, uçaklarının rötar yapması nedeniyle yetişemedi. İkili, ancak gösterim sonrası salona gelebildi. Filmin sonunda iki oyuncuyu karşılarında gören Ankaralılar büyük bir coşku yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!