Başkent'ten

Güncelleme Tarihi:

Başkentten
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2007 00:00

Öğretmenler parkı yeniden düzenlendi

GÖLBAŞI Belediyesi, 2 bin 800 metrekare büyüklüğündeki Öğretmenler Park’ına 500 metrekare alan daha ilave ederek yeniden düzenledi. Belediye’nin son düzenlemesi ile Öğretmenler Park’ı 3 bin 300 metrekarelik büyüklüğe çıkarıldı. Basketbol sahası ve mini futbol sahasının da yapıldığı parka ayrıca, çocuklar için oyun grupları kondu. Parkın yenilenmesi semt sakinlerini mutlu etti. DHA

Bazı yerlerde sular akmayacak

SU şebeke hatlarındaki bağlantı çalışmaları nedeniyle, Bilkent Beytepe yolundaki bazı yerlerde su kesintisi uygulanacak. 23 Ocak Salı günü saat 08.00’dan itibaren saat 20.00’a kadar su verilemeyecek. 12 saat süreyle su alamayacak bazı yerler şöyle: "Atatürk Hastanesi, Asker Rehabilitasyon Hastanesi, Harita Genel Komutanlığı, Jandarma Arşiv Binası ve Lojmanları. DHA

Bağlıca’da imar yolları açılıyor

ETİMESGUT Belediyesi, Bağlıca Mahallesi’nde imar yolu açma çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, bin 200 hektarlık alana sahip Bağlıca’nın örnek yerleşim bölgelerinden biri olacağını söyledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallenin bütün imar yollarının açılması için çalışma başlattı. Çalışmalar alt yapı hizmetlerini de etkileyecek.

Kalbi 400 dakikada 151 kez duruyor

KIRIKKALE’nin Sulakyurt ilçesinde yaşayan 30 yaşındaki Serdal Okçuoğlu’nun kalbi, uyurken 400 dakikada 151 kez duruyor. Ankara’daki çeşitli hastanelerde tedavi olan ve ağır derecede "obstrüktif uyku apne sendromu" teşhisi konulan Okçuoğlu’na Kaymakamlığın imkanlarıyla solunum cihazı alınacak.

10 ay önce hastaneye başvuran Serdal Okçuoğlu evle ve b ir çocuk babası.

Kavşaklar fıskiye ile donatıldı

GÖLBAŞI Belediyesi, Kaymakamlık önü, Baldudak İlköğretim Okulu önü ve ASKİ önündeki kavşaklara havuzlu fıskiye yapacak. Hava şartları el verirse fıskiyelerin Şubat ayı sonuna kadar tamamlanacağını bildirildi. Alınan bilgiye göre, aAydınlatma ve ışıklandırma sistemleri ile çelikten yapılan fıskiyelerin tamamlanmasıyla birlikte Gölbaşı’nın kavşakları renklenecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!