Başkentin yeni beş yıldızı

Güncelleme Tarihi:

Başkentin yeni beş yıldızı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2011 00:00

ABD ve dünyanın 70 ülkesinde 3 bin 500’ün üzerinde turizm yatırımına sahip dünyanın önde gelen konaklama zinciri Marriott International’ın lüks otel markası JW Marriott Avrupa’daki dördüncü, Türkiye’deki ilk oteli JW Marriott Ankara’nın kapılarını açtı.

JW Marriott Ankara, kalite ve lüksü yeniden tanımlayan hizmeti ile ilk misafirlerini karşıladı. Otel, iş ve siyaset dünyasının yeni merkezi Söğütözü’ndeki konumu, koşulsuz müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla, Başkent’te bürokrasi, iş dünyası ve kaliteden ödün vermeyen tüm ziyaretçilerin yeni adresi olmayı hedefliyor.

Geniş odalar

30’u suit olmak üzere toplam 413 oda kapasitesine sahip JW Marriott Ankara, 1381 metrekare büyüklüğünde balo salonu, 1500 kişiye kadar davetlerin düzenlenebileceği açık hava terası ve toplam 18 farklı kullanım alanı ile başkent kongre turizmine de yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Osmanlı mutfağı

Uluslararası ve farklı lezzet tecrübeleriyle, otantik Osmanlı mutfak kültürünün harmanlanarak sunulduğu restoranda, kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri için her damak zevkine uygun alternatifler sunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!