Başkent’te yeni moda kavitasyonla zayıflama

Güncelleme Tarihi:

Başkent’te yeni moda kavitasyonla zayıflama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2010 00:00

İnsanlar artık ses dalgaları ve RF (kavitasyon sistemi) yoluyla bölgesel yağlanma sorunundan kurtulabiliyor.

İNSANLARIN bel, karın ve basen gibi bölgelerindeki yağlanma, artık ses dalgaları ve RF (kavitasyon sistemi) yardımıyla giderilebiliyor. Ankara’da belli başlı güzellik merkezlerinin kapısında artık, “kavitasyonla zayıflama” yazıyor.

Cerrahi yok

Uzman Sevim Kansuva, kavitasyon yöntemi ile zayıflamayı Ankara Hürriyet’e şöyle anlattı:
“Kavitasyon, ultrasound sistemiyle, bölgesel yağlanma ve selülitle savaşan, cerrahi olmayan bir yöntem. Kurtulmak istenilen, bel, karın, göbek, kol, kalça ve sırttaki çözülemeyen depolanmış yağları parçalayıp, yerleşmiş bölgesel yağları öncelikle eritmek, selülitli bölgelerin görünümünü azaltmak için kullanılan en yeni sistemdir.

Sarkmalara son

Sistemin bir özelliği de enfraruj sistemi ile hızlı yağ atımlarından kaynaklanan cilt sarkması problemini engellerken, bölgedeki sıkılaşmayı da sağlamasıdır. Kavitasyon tedavisi ile yağ hücreleri parçalanır ve serbest yağ asitlerine dönüşür. Bu yağlar kişi tarafından harcanabilir hale gelir ve metabolik yolla atılır.

Bol su şart

Uygulama başlamadan bir gün önce ve sonraki günlerde en az 2,5 litre su içilmesi şarttır. Çünkü bu, parçalanmış yağların vücuttan atılması için uyulması gereken bir şarttır. Uygulama, haftada en fazla iki seans yapılır. İlk seansta yağlı bölgenin kalınlığına göre değişen ciddi bir inceleme görülebilir. Tedaviyi desteklemek için, yağsız diyet, bol su içilmesi ve hareket önerilir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!