Başkent’te tam bir eğlence depremi

Güncelleme Tarihi:

Başkent’te tam bir eğlence depremi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2009 00:00

Yaz aylarının sona ermesiyle birlikte Ankara sosyal hayatının üstündeki ölü toprağı da kalkmaya başlıyor. Sonbaharla birlikte sosyal yaşam oldukça renkleniyor.

Haberin Devamı

Bütün yaz boyunca neredeyse hemen hiçbir aktivitenin gerçekleşmediği başkentte Ekim ayı ile birlikte deyim yerindeyse patlama yaşanacak. Ekim ayı boyunca birbirinden ünlü isimler konser için Ankara’ya geliyor. Sezen Aksu’dan Nilüfer’e, Yeni Türkü’den Funda Arar’a kadar çok sayıda şarkıcı ve grup Ankaralı hayranlarıyla buluşacak.
Konser merkezi
Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da en yoğun konser programının gerçekleşeceği mekan Anadolu Gösteri Merkezi olacağa benziyor. 3 Ekim Cumartesi Türk pop müziğinin güçlü ismi Sezen Aksu ile konser programına start verecek olan gösteri merkezinde sırasıyla 10 Ekim’de Nilüfer, 17 Ekim’de Funda Arar ve 18 Ekim’de Volkan Konak sahne alacak.
Elçilik bahçesinde konser
Yardıma muhtaç çocukları çağdaş yaşam seviyesine çıkartabilmek için çalışmalar yapan Ankara Kiwanis Kulübü Derneği, 4 Ekim Pazar günü Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçiliği bahçesinde yardım etkinliği düzenliyor. Etkinlik için 1000 kişilik bir çadır hazırlanacak. Kokteylle başlayan gece Yeni Türkü konseriyle devam edecek. Bu aktiviteden elde edilecek gelir, Ankara’daki bir hastanenin çocuk servisinin gereksinimlerinin karşılanması ve bir okulun yenilenmesinde kullanılacak.

Haberin Devamı

Açık havada süper konser

Başkentte özellikle açık ha-va konserlerinin gerçekleştiği ODTÜ Mezunları Derneği Viş-nelik Tesisleri, iki ünlü ismi aynı gecede Ankaralılarla buluşturuyor. “Sözümü tuta-madım”, “Yıldızlarda Kayar”, “Ağla ağla” gibi şarkılarla bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken Tan ve Zeynep Dizdar, 3 Ekim Cumartesi konser verecek.

Dj Inna’da  Dip’te çalacak

Hem görsel hem müzik anlamında etkileyici performansıyla adından söz ettiren dj Inna, 2 Ekim’de Dip Sahne’de müzik yapacak. Ünlü dje başkentli djler Berk İnal ve Yiğit Özdemir de eşlik edecek. Sempatik kişiliğiyle bilinen Inna, “Ankara’daki muhteşem gece için sabırsızlanıyorum” diyerek, hayranlarına unutulmaz gecenin sinyallerini verdi.

Bu bir sevgi buluşması

Filistin Caddesi’nde bulunan Big Chefs, geçtiğimiz günlerde ilginç bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Ziraat Bankası Polikliniği’nde görevli Çiğdem İlba ve Hacettepe Üniversitesi’nde çalışan Edibe Ünal, Mersin Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’nda çalışan arkadaşları Naziye Avlar’ı misafir ettiler.  22 yıllık fizyoterapist olan arkadaşlar uzun bir aranın ardından ilk kez buluştular. Guruba mekanın müdürü Gökhan Tünaydın da eşlik etti. Buluşma “Sevgi Buluşması” olarak adlandırdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!