BAŞKENT’TE PAZAR CANLANDI

Güncelleme Tarihi:

BAŞKENT’TE PAZAR CANLANDI
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2013 01:35

Ankara’nın 3 takımı, ara transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kala temaslarını hızlandırdı.

Haberin Devamı

SÜPER LİG EKİBİ GENÇLERBİRLİĞİ İLK PLANDA YABANCI OYUNCULARA AĞIRLIK VERDİ

Kırmızı-siyahlılar, savunma için Belaruslu Radkov, kale için de İsveçli Dahlin ile anlaştı. Forvet hattında izlenen isim Nijerya asıllı İsveçli Dauda. Ankaraspr ise kral Gökhan Ünal’ı kadrosuna katıyor.

Başkent’in üç ayrı ligdeki üç temsilcisi, Ocak ayında başlayacak ara transfer dönemi öncesinde hareketli günler yaşıyor. Süper Ligde uzun süre küme düşme hattının içinde ve civarında dolaşan, son 3 maçta topladığı 5 puanla soluklanan Gençlerbirliği, kadroya takviye konusunda aktif bir çalışma yürütüyor. Kırmızı-siyahlılar, öncelikli olarak yabancı oyuncu transferine ağırlık vermiş durumda.
Başkent ekibi, daha önce Belarus temsilcisi Bate Borisov’un, Rusya Ligi takımlarından Terek’te kiralık olarak forma giyen savunma oyuncusu Artem Radkov ile anlaşmıştı. Kırmızı-siyahlılar, Teknik Direktör Mehmet Özdelik’in raporu doğrultusunda, İseviç’in Malmö takımının file bekçisi Johan Dahlin ile de anlaşma sağladı. 2009 yılından bu yana Malmö forması giyen, 27 yaşında ve 1.90 m boyundaki Dahlin, bu sezon 21 maçta kaleyi korudu.
Dahlin’in transferi konusunda, daha önce Malmö’de forma giyen takım arkadaşı Jimmy Durmaz’ın referansının da etkili olduğu belirtildi.
Gençlerbirliği, forvet hattını güçlendirmek için de Kızılyıldız forması giyin Nijerya asıllı İsveçli Abiola Dauda konusunda da transferi bitirme aşamasına geldi.

Haberin Devamı

LEOPAR’A KRAL GOLCÜ GELİYOR

PTT 1. Ligde ikinci sırada bulunan ve Süper Lig koşusunu tempolu şekilde sürdüren Ankaraspor, ara transferde kadrosuna ligin eski gol krallarından Gökhan Ünal ile güçlendiriyor. Kariyerinde, Petrolofisi, Gençlerbirliği, Kayserispor, Fenerbahçe ve Trabzonspor’da forma giyen Gökhan, son olarak görev yaptığı Karabükspor ile olan sözleşmesini, 31 Ekim 2013 tarihinde karşılıklı sonlandırmıştı.

ANKARAGÜCÜ MUHAMMED’İ BİTİRDİ

İkinci Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk hedefleyen ve ilk yarıyı üçüncü sırada bitiren, Ankaragücü de Üçüncü Lig ekibi Batman Petrolspor’dan orta saha oyuncusu Muhammet Gönülaçar ile anlaştı.
Ankaragücü’nün bu transfer karşılığında bonservis bedelinin yanı sıra iki genç oyuncuyu bedelsiz olarak Petrolspor’a vereceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!