Başkent soluk soluğa

Güncelleme Tarihi:

Başkent soluk soluğa
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2015 01:24

Futbol ve basketbolda son haftalara girilirken, nefesler tutuldu.

Haberin Devamı

TED Kolejliler, Gölbaşı AŞ ve Etimesgut Belediye kümede kalmaK, Ankara Demirspor ise İkinci Lig vizesini direk almak için kıyasıya mücadele veriyor.

Branşlarda sezon sonuna doğru hızla koşulurken, Başkent’te nefesler tutuldu. Kimi takımlar lige tutunma, kimisi bir üst lige çıkma, kimisi de play-off turunda yoluna devam etmeyi planlıyor.
Erkekler Basketbol Liginde ‘tamam mı devam mı’ niteliğindeki maçta Tofaş’ı deplasmanda farklı yenen Rönesans TED Ankara Kolejliler, son iki haftada oynayacağı maçları kazanmaya odaklandı. Kırmızı-lacivertliler, son iki haftada Pınar Karşıya ile içerde, Galatasaray Liv Hospital ile deplasmanda karşılaşacak. Son iki haftaya girilirken, play-off grubunda kendine yer bulan Türk Telekom ise deplasmanda Torku Konya, içerde Anadolu Efes maçları ile ligi bitirecek.
İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grupta, 35 puanla 15. sırada bulunan Gölbaşı AŞ ise ligin son hafta maçında evinde Ankaragücü ile karşılaşacak. Bu maçla birlikte, Kırklareli-Gümüşhane, Kocaeli Birlik-Tepecik ve K.Maraş-Pazarspor maçları, Altay’dan sonra ligden düşecek diğer iki takımı belirleyecek. Maçların sonucuna göre, 3’lü averaj hesaplarının devreye girmesi ve lige veda edecek takımların buna göre belirlenmesi gündemde.
Üçüncü Futbol Ligi Üçüncü Grupta ise bir tarafta Ankara Demirspor, grup lideri olarak bir üst lige çıkmaya, diğer tarafta da Etimesgut Belediye, kümeye tutunmaya çalışıyor. 59 puanla ikinci sırada bulunan Ankara Demirspor, bu hafta 60 puanlı lider Anadolu Üsküdar’ın konuğu olacak. Taner Öcal’ın Teknik Direktörlüğü getirilmesinin ardından çıkışa geçen ve son maçta ligin iddialı takımı Sakaryspor’u 3-0 ile dağıtan Etimesgut Belediye, 39 puanla 12. sırada. Siyah beyazlılar, 37 puanla 17. sırada bulunan ve kendisi gibi ligde kalma savaşı veren Bergama Belediye ile deplasmanda karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!