Başkent Kültür Yolu Festivali’nde bugün

Güncelleme Tarihi:

Başkent Kültür Yolu Festivali’nde bugün
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2022 23:37

II. Türkiye Büyük Millet Meclisi Binası olarak da bilinen Cumhuriyet Müzesi, Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında, yarın akşam, çok özel birkonsere ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu’nun Türk müziğine damga vurmuş değerli sanatçılarının eserlerini seslendireceği konser, Başkentlilere Cumhuriyet Müzesi’nin Protokol Bahçesi’nde, unutulmaz bir akşam yaşatacak. Şef Özgür Ulaş Doğanoğlu yönetiminde, saat 20:00’da başlayacak konserde, Türk müziğine sesleri ve besteleriyle değer katmış sanatçılarımızın birbirinden özel eserleri seslendirilecek.

SİNEMADA STAR OLMAK

Usta oyuncu Hülya Koçyiğit, moderatörlüğünü Reis Çelik’in üstleneceği söyleşide sinemada star olmanın ve bunu devam ettirebilmenin yollarını anlatacak. Etkinlik saat 14.00’te CSO Ada Ankara Mavi Salon’da gerçekleştirilecek.

KARDEŞLİK KONSERİ


TRT Ankara Radyosu Çoksesli Korosu, ‘İnciler Dök, Gel Yoluna Konseri’ ile 20.00’de CSO ADA Ankara Ana Salon’da sahne alacak. Azerbaycanlı şair Ahmet Cavad’ın doğumunun 30. Yılına ithafen düzenlenecek olan konseri, şef Mustafa Mehmandarov yönetecek. Koro şefliğini Elnara Kerimova’nın yapacağı gecenin solistleri Azer Zeynalov Nigar Celilova Orhan Celilov Heyyam Mamedov olacak.

Haberin Devamı

GALA GECESİ

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı’nın gala konseri, 20.30’da CSO ADA Ankara Tarihi Salon’da gerçekleşecek.

KALE’DE Koliva

Türkçe, Gürcüce, Lazca, Hemşince, Rumca söylediği şarkılarla büyük beğeni toplayan Koliva, 20.30’da Kale Kapısı’nda.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!