Başkent’in ilk fashion outleti

Güncelleme Tarihi:

Başkent’in ilk fashion outleti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2009 00:00

Bayraktar Grup’un Via/Port’tan sonraki ikinci alışveriş merkezi Via/Life Ankara’da açıldı. Via/Life’ın açılışı ile ilgili düzenlenen basın toplantısında, Bayraktar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, VIA Development& Management Co. Genel Müdürü Bülent Kural ve MOL İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir hazır bulundu.

Bayraktar Grup ve AB Alışveriş Merkezleri İşletmeleriyle birlikte yapılan ve toplam yatırım maliyeti 50 milyon Euro’ya ulaşan Via/Life, Ankara’nın ilk fashion outleti olma özelliğini taşıyor.

Dünyada moda ikonu olarak kabul edilen Paris Hilton’un koleksiyonu da ilk kez Via/Life’da yer alıyor. New York, Milano ve Paris’ten sonra Türkiye’ye Via/Life’la gelen “Paris Hilton Clothing Line” mağazasında ürünlerin yüzde 70’i outlet yüzde 30’u sezon ürünü olacak. CombiItalia ve Türk Refga şirketlerinin 200 bin dolar yatırımıyla Türkiye’ye gelen marka, ilk 3 yıl içinde 5 mağaza 40 corner açmayı hedefliyor.

Türkiye’nin en çok ses getiren perakende projesi MOL de ilk kez Via/Life’la Ankara’ya geliyor. 2 bin metrekareyle Via/Life’ın bir katını kapattıklarını belirten MOL İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, “Ankara’ya çok iddialı bir biçimde geldik” dedi. Via/Life’la birlikte Ankara’ya çok güçlü bir koleksiyonla girdiklerini ifade eden Özdemir, “Krizle birlikte çocuk giyiminde yüzde 42’lik bir düşüş yaşandı. Biz bunu kırmak için Türkiye’nin en büyük çocuk koleksiyonunu Via/Life’a getirdik. Bin 200 metrekarede çocuk giyim ürünlerini çok uygun fiyatlarla tüketicilere sunacağız.” dedi.

Via/Life’ın Ankaralılara kaliteli ve kazançlı alışveriş fırsatı sunacağını ifade eden Bayraktar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, “Via/Life’in konsepti de Via/Port gibi outlet. Via/Life, butik bir outlet alışveriş merkezi. Via/Life’ın konumu, marka karması, ferahlığı, aydınlık ortamı ve aktiviteleriyle Başkentliler için çekim merkezi olacağı görüşündeyiz. Via/Port ile elde ettiğimiz başarıyı Via/Life ile de yakalamak en büyük hedefimiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!