Başkent filede eridi

Güncelleme Tarihi:

Başkent filede eridi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2014 01:13

İlbank Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Burhan Canbolat, sezon içinde antrenman yapacak rakip bulmakta zorlandıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi takımlarından İlbank’ın antrenörü Burhan Canbolat, Ankara voleybolunun geldiği noktayı üzüntüyle karşıladığını söyledi.
Canbolat, “Yakın bir zamana kadar 4-5 bayan takımı vardı, şimdi sayı ikiye düştü. Sezon içinde antrenman yapacak takımı zor buluyoruz” dedi.
Başkent voleybolunun her geçen gün tükenmeye yüz tuttuğunu ileri süren Canbolat, şunları söyledi:
“Ankara bu işe daha ciddi bakmalı. Rekabeti artırmak lazım. Kulüplerin voleybola daha çok para yatırması gerek. Bu yıl aramıza Halkbank katıldı. Umarım kalıcı olurlar. Başkente voleybolu tek başımıza yaşatmaya çalışıyoruz. İlbank’ta voleybol bir gelenek. Başkent voleybolu dendiğinde akla ilk biz geliyoruz. Herkes çocuğunu bize vermek istiyor. Bu noktaya gelmek kolay değil. Emek, zaman, tecrübe istiyor. Altyapımızda 200’den fazla oyuncu var. Buradan A takıma oyuncu çıkarmaya başladık. Tesis, altyapı ve imkanlar olarak gıptayla izlenen bir kulübüz. Bizim gibi kulüpler çoğalmalı. Çok büyük paralar harcayan kulüplerin bile tesisi yok. Tesisleşme olmadan kalıcı olmak çok zor. İstanbul kulüplerine bakın, çoğunun kendi salonu var.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!