Başkan yardımcısına pompalı saldırı

Güncelleme Tarihi:

Başkan yardımcısına pompalı saldırı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2016 01:00

AK Parti Çankaya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Bulut (35), ‘torbacı’ diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarının pompalı silahla saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Kimlikleri belirlenen 4 zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haberin Devamı

Mamak’ta önceki akşam saat 21.30 sıralarında meydana gelen olay şöyle gelişti. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde şoför olarak çalışan Ak Parti Çankaya İlçe Yönetim Kurulu üyesi Yılmaz Bulut’un yeğeni Akdere Mahallesi Güllüce Caddesi üzerinde ‘torbacı’ olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarıyla kavga etti. Bulut ise olay yerine giderek kavgaya müdahale etmek istedi. Ancak o sırada uyuşturucu satıcıları tarafından pompalı tüfek ile açılan ateş sonucu yaralandı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralı olarak Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Bulut, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Ankara Emniyet Cinayet Büro ekipleri, olay sonrası geniş çaplı inceleme başlattı. Yapılan incelemelerde cinayet sonrası olay yerinden kaçan 4 uyuşturucu satıcısının kimliği belirlendi. Cinayet büro ekipleri, kimlikleri belirlenen şüphelileri yakalamak için bölgede arama başlattı.

VALİLİK: SİYASİ DEĞİL

Haberin Devamı

Ankara Valiliği’nden, Bulut’un öldürülmesine ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “Yılmaz Bulut’un öldürülmesinin siyasi bir yönünün bulunmadığı değerlendirilmektedir. Bulut, yeğeninin gündüz tartıştığı kişilerle, akşam 20.30 sularında tekrar yaşanan tartışma-kavga sırasında, yakın mesafeden pompalı tüfekle ateş edilerek ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiştir. Olayın faillerinin kimlikleri tespit edilmiş olup, yakalanmalarına yönelik çalışmalar devam etmektedir” denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!