Başkan Ertürk'e 'Arman Talay' ödülü

Güncelleme Tarihi:

Başkan Ertürke Arman Talay ödülü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2016 12:12

Başkan Ertürk'e 'Arman Talay' ödülü

Haberin Devamı

Hasan POLAT/KAZAN(Ankara), (DHA)- AMATÖR spor tarihinin en kapsamlı ödüllerinden birisi olan ve Arman Talay adına düzenlenen ödüller sahiplerini buldu. Habertürk Ankara Spor Şefi Ali Öcal, Talay ailesi adına Artun Talay ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi tarafından düzenlenen Arman Talay ödülleri ve anma programında Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk yerel yönetimde gösterdiği başarılar ve spora yaptığı katkılardan dolayı ödüle layık görüldü.
Duayen gazeteci Arman Talay'ın vefatının 18'inci yılı anısına bu yıl 18'incisi düzenlenen 'Arman Talay ödülleri' sahiplerini buldu. Kazan Belediyesi'nin 12 yılda ilçeye kazandırdığı spor tesisleri ve sporculara verdiği desteklerle gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak kalmasını sağladığı gibi, aynı zamanda Türkiye'de ilk müstakil Bocce sahasını yaparak yüzlerce gencin hayatını değiştiip, birçoğunun devlet üniversitelerinde burslu okumalarına ve Türkiye'yi bir çok uluslararası müsabakalarda temsil etme fırsatı sağlayan Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, 2016 yılı Arman Talay Ödülüne layık görüldü.
Belediye Başkanı Ertürk'ün 'Göç ve ilticalar' konulu Avrupa Birliği toplantı için Bürüksel'de bulunmasından dolayı ödülünü Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Gevrek Eski Spordan sorumlu Devlet Bakanı Yücel Seçkiner'in elinden aldı. Törende Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da spora yaptıkları katkılardan dolayı ödüle layık görüldü.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!