Başkan Duruay öğrencilerle Yeşilay röportajı yaptı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Duruay öğrencilerle Yeşilay röportajı yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 12:13

Başkan Duruay öğrencilerle Yeşilay röportajı yaptı

Haberin Devamı

Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI, (Ankara) (DHA)- GÖLBAŞI Belediye Başkanı Fatih Duruay ortaokul öğrencileriyle ‘Yeşilay Haftası’ dolayısıyla röportaj yaptı.
Gölbaşı Belediye Başkan’ı Fatih Duruay, Bayrak Ortaokulu öğrencileriyle ‘Yeşilay Haftası’  dolayısı ile röportaj yaptı. Gölbaşı Belediye Başkan’ı Fatih Duruay’ın makamında ağırladığı öğrenciler Başkan Duruay’a “Yeşilay denilince aklınıza ne geliyor, sizce sadece zayıf karakterli insanlar mı madde bağımlısı oluyor? Ülkemiz Yeşilay’a nasıl destek olabilir?” şeklinde sorular yöneltti. Renkli anların yaşandığı röportajda Başkan Duruay öğrencilere Yeşilay’ı anlattı ve Yeşilay Haftasını kutladı.
‘SAĞLIKLI BİR NESİL İÇİN YEŞİLAY’A DESTEK OLMALIYIZ’
Duruay, öğrencilere verdiği röportajda, “Yeşilay, insan onurunu ve saygınlığını temel alan, toplumu ve gençliği ayrım gözetmeden zararlı alışkanlıklardan korumak için çalışan, milli ve ahlaki değerleri gözeterek ve bilimsel metotlar kullanarak tütün, alkol, uyuşturucu madde, teknoloji, kumar ve bunun gibi bağımlılıklarla mücadele eden; önleyici ve rehabilite edici halk sağlığı ve savunuculuk çalışmaları yürüten bir sivil toplum kuruluşudur. Çocukların ve gençlerin sağlıklı bireyler olarak yetişmesinin onlara verilecek sağlık bilinciyle mümkün hale gelecektir. Bu rolü kurumsal olarak üstlenen Yeşilay’a, Yeşilay gönüllüsü vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile bir kere daha Yeşilay Haftası’nı kutluyorum” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!