Başkan Ak'tan Facebook takipçisi ve Yunus dedeye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Aktan Facebook takipçisi ve Yunus dedeye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 13:49

Başkan Ak'tan Facebook takipçisi ve Yunus dedeye ziyaret

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- KEÇİÖREN Belediye Başkanı Mustafa Ak, mahalle iftarının ardından Atapark Mahallesi'nde ev ziyaretleri yaptı. Ziyaret edilen kişilerden birisi de Başkan Ak'ın sosyal medyadan takipçisi olan Atakan Sevindik'in eviydi.

47 yaşındaki Beşir Sevindik ile 42 yaşındaki Yurdagül Sevindik'in evlerine konuk olan Başkan Ak, aileye gıda yardımında bulundu ve bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Oğlu Atakan Sevindik yüzde 52 işitme engelli olan, kendisi de yüzde 69 işitme engelli olup aynı zamanda diyabet ve böbrek hastalığı bulunan Beşir Sevindik, “Engellileri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorumö dedi. Başkan Ak'ın Facebook'tan takipçisi olan Atakan ise, “Geldiğiniz için teşekkür ederim. Ziyaretinizle çok mutlu olduk" diye konuştu.

MUHABBET KUŞU SÜRPRİZİ

Evde 5 muhabbet kuşu besleyen Atakan'a Başkan Ak da bir sürpriz yaptı. Sokakta bulduğu bir muhabbet kuşunu Atakan'a emanet eden Mustafa Ak, “Nasip işte böyle bir şey, her yerden gelir. Beklersen sokaktan bile gelir. Her zaman Cenab-ı Allah'a şükretmeliyiz. Hayat bir imtihandır. Bizler de zorluklara sabretmeli, halimize şükretmeliyiz. Allah yar ve yardımcımız olsunö mesajını verdi.

MAHALLENİN EN YAŞLISİ

Mustafa Ak daha sonra Atapark Mahallesi'nin en yaşlısı sıfatını taşıyan 97 yaşındaki Yunus Karaman'ı ziyaret etti. Oğlu İshak Karaman, gelini ve 4 torunu ile birlikte yaşayan Yunus Dede ile çay sohbeti yapan Başkan Ak, “Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Nasılsınız iyi misiniz?ö diye hatrını sordu. “Dediler ki bu mahalleyi siz kurmuşsunuzö diye espiri de yapan Başkana Yunus Dede'nin yanıtı, “1958 yılından beri bu mahallede oturuyorum. Allah devletimizi ve sizleri korusun inşallah. Ziyaretinizle beni çok mutlu ettiniz" oldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!