Başkan Akgül, federasyon ve derneklerle iftar sofrasında buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Akgül, federasyon ve derneklerle iftar sofrasında buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 11:24

Başkan Akgül, federasyon ve derneklerle iftar sofrasında buluştu

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) -  MAMAK Belediye Başkanı Mesut Akgül, hemşeri dernekleri ve federasyonları ile iftarda bir araya geldi.
Abidinpaşa Lale Restaurant’ta gerçekleşen iftar programına Ankara Milletvekili ve 27’nci Dönem Milletvekili adayı Yalçın Akdoğan, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, AK Parti Ankara Milletvekili Adayları Fatma Öncü, Muammer Cemaloğlu ve çok sayıda davetli katıldı. İftar programında Ramazan Ayı’nın birlik beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu ifade eden Yalçın Akdoğan, Mamaklıları bir arada görmekten dolayı memnuniyetini ifade etti.
‘CUMHUR İTTİFAKI, ‘YENİKAPI RUHU’ DEMEKTİR’
Türkiye’nin 24 Haziran seçimleriyle birlikte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçeceğini belirten Ankara Milletvekili ve 27’nci Dönem Milletvekili adayı Yalçın Akdoğan şunları söyledi:
“Cumhur İttifakı, Yenikapı Ruhu’nun bir tezahürüdür. Cumhur ittifakı çok önemli yeni bir sistem inşa edecek. 25 Haziran’dan itibaren meclisten çıkacak kanunlar için, anayasayı değiştirebilecek çoğunluğa ulaşmak çok önemli. Cumhur ittifakı demek Yenikapı Ruhu demektir. 15 Temmuz da uçaklar, helikopterler bomba yağdırırken, hepimize kastettiler, hepimize saldırdılar. Hep birlikte savuşturmalıyız, hep birlikte göğüslemeliyiz dedik. İşte Yenikapı Ruhu budur. Cumhur İttifakı da bunun tezahürüdür.”
‘HER ZAMAN YANINDAYIZ’
Sivil toplum kuruluşlarının geleneklerimizi yaşatma anlamında faaliyetlerini sürdürmelerinin önemli olduğunun altını çizen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de, “Farklı şehirlerden gelen insanlarımız, şehrimizin kültürel zenginliğine katkı sunmaktadır. Mamak bizim evimiz. Şehrimizi, içinde yaşayan insanları ve o şehre hizmet eden yerel yönetimi birbirinden ayrı düşünemeyiz. Birlikte yaşadığımız bu şehri güzelleştirme adına birlikte hareket etmeliyiz. Yerel yönetimler olarak etkin rol oynayan sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanındayız” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!