Başkan Akgül, en genç meclis üyesi için kız istedi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Akgül, en genç meclis üyesi için kız istedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2016 10:51

Başkan Akgül, en genç meclis üyesi için kız istedi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- MAMAKLILARI özel günlerinde yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Mesut Akgül, bu kez Mamak Belediyesi’nin en genç meclis üyesi olan damat adayı Ahmet Zengertaş’ın isteğini geri çevirmeyerek kız istedi.

Başkan Akgül, Zengertaş ailesi ile birlikte Kıbrıs Mahallesi’nde ikamet eden Bayram ailesine gerçekleştirdiği ziyarette Hüseyin ve Fatma Bayram’ın kızları Büşra’yı, Ahmet’e istedi. Aileler ve çift için hayırlı olması temennisinde bulunan Akgül, söz yüzüklerini de takarak, mutluluklar diledi. Akgül, “Evlilik hayırlı bir kurumdur. Bir ailenin temelini atmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah tamamına erdirsin” dedi.

MUTLULUĞA İLK ADIM

Mutluluğa adım attıkları için heyecanlı olduklarını kaydeden damat adayı Ahmet Zengertaş, “Mutluluğa ilk adımı attık ve çok heyecanlıyız. Bu özel günümüzde ricamızı kırmayarak mutluluğumuza ortak olan başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. Kız isteme merasimine Akgül’ün yanı sıra, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer ve Meclis Başkanvekili Erdal Ak katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!