Başkan Ak Asfalt ve kaldırım çalışmasını inceledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Ak Asfalt ve kaldırım çalışmasını inceledi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2016 15:28

Başkan Ak Asfalt ve kaldırım çalışmasını inceledi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- KEÇİÖREN Belediye Başkanı Mustafa Ak, yaz döneminin gelmesiyle birlikte başlayan asfalt ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Nisan ayında başlayan asfalt ve kaldırım çalışmaları büyük bir hızla sürerken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Emrah Mahallesi Tokat Sokak, Kuşcağız Mahallesi Çiğdem Sokak ve Esertepe Mahallesinde incelemelerde bulundu.
2016 yılı içerisinde 20 bin ton asfalt serim çalışması yapan Keçiören Belediyesi asfalt ekibi Kuşcağız Mahallesi Çiğdem Sokak, İncirli Mahallesi 74. Sokak, Kanuni Mahallesi 901. ve 904. Sokakta serim çalışması yapıyor. EnerjiSA'nın çalışmalarını tamamlamasının ardından Yayla Mahallesinde de yama çalışmasına geçildi. Esertepe ve Kuşcağız Mahallelerinde hem asfalt hem de kaldırım çalışması yapan ekipler, Yükseltepe Mahellesi 1846., 1847. Sokaklarda yama çalışmasını sürdürüyor.
ASKİ ile koordineli çalışan Belediye ekipleri Şehit Kubilay, Özlem Caddesi, Selim Caddesi, Ufuktepe ve Atapark Mahallelerinin belli bölümlerinde çalışmalarını gerçekleştirecek.
2016 yılı içerisinde 100 bin ton asfalt ve 125 bin metrekare beton parke taş, yol iyileştirme ve kaldırım çalışması hedefleyen Keçiören Belediyesi ekipleri Başkan Ak'a çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Keçiören'in en büyük spor salonu olma özelliğini taşıyan ve 4 Şubat 2016'da temeli atılan Keçiören Spor Salonu inşaatında da incelenmelerden bulunan Başkan Ak, spor salonunun inşaatının %25'lik kısmının tamamlandığı ve 19 Mayıs 2017'de hizmete açmayı planladıkları bilgisini de paylaştı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!